שאלה חשובה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה חשובה
    גולן
    12/02/2010

בהמשך לשאלתי בנושא הילות וסנוורים בלילה שנה וקצת אחרי Lasek+CV.
    מספרים שנותרו בעיניים: ימין- פלוס 0.25 מספר ומינוס 0.75 צילינדר,
    שמאל - מינוס 0.25 צילינדר ללא מספר.

פרופ' קרמר כתב שניתוח תיקון בקוטר רחב בשיטת CV יכול לטפל בהילות וסנוורים, אבל כתב גם שבגלל המספרים הכל כך נמוכים נשאלת השאלה האם כדאי לבצע ניתוח בכלל.
    מכשיר הלייזר לא מסוגל לבצע ליטוש על מספרים מאוד נמוכים?, זה לא חדות הראיה שמפריעה לי אלא איכות הראיה שמפריעה לי. אם ההילות לא היו מפריעות לי לא הייתי חושב לבצע ניתוח תיקון לשיפור חדות הראיה בלבד. optical zone:5.5*5.8, ablation zone:8mm זה הנתונים של הניתוח, מה דעתכם על הרחבת שטח הניתוח באמצעות תיקון ועד כמה טיפול נוסף יכול להיות מועיל?

יש לציין שזה מאוד מפריע לי בצורה קיצונית. אפילו כתוביות בטלוויזיה בתנאי תאורה חשוכים יחסית, או אזורים בהירים בטלוויזיה נמרחים ומפריעים מאוד. שלא נדבר על נהיגה בערב-לילה שזה קריטי מאוד אני בקושי מצליח לקרוא מה כתוב על השלטים כי האורות מתפרצות ומסתירות לי את השלטים, אני לא יודע איפה נמצא הרמזור ועד כמה הוא קרוב או רחוק ממני כי אני לא רואה רק את האור שלו בצורה מדוייקת אלא הוא נמרח מאוד וזה רק דוגמאות עד כמה זה משמעותי בחיי היומיום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• סינוורים אחרי LASEK CV

פרופ' ישראל קרמר
    14/02/2010

גולן שלום רב,
    ניתן לבצע תיקון לייזר בעזרת הCV כדי למנוע את תופעת הסינוור, אך עליך לדעת כי יתכן מאוד וישאר מספר או צילינדר לאחר טיפול זה, לכן אני ממליץ להמתין לפחות שנה מהניתוח היות ולעיתים קרובות קיים טיפול עצמוני לטווח הארוך בתופעת לוואי זו של "הילות וסינוורים".
    לדעתי, כדאי לנסות טיפות אלפגאן או פילוקרפין (0.5%) לכיווץ האישון לפני שמחליטים על תיקון לייזר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו