משהו באמת מוזר וכמה שאלות..תודה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• משהו באמת מוזר וכמה שאלות..תודה
    אורון
    19/02/2010

עברתי שני בדיקות התאמה האחת במכון אמריקן לייזר אצל ד"ר טייב מצליח
    ואחת במכון עיניים אצל ד"ר שמואל לוינגר....

אלו הנתונים שלי:
    דיופטרים: פלוסים 6.15 עין ימין,,,5.75 עין שמאל
    צילינדר:1.5

עכישיו במכון אמריקן לייזר הומלץ לי על ניתוח ASA PRK לעניים ואילו
    במכון עיניים הומלץ לי עלידי לוינגר השתלת עדשות כי הוא לא מוכן לגעת לי בעניים עקב קרנית דקה
    ומספרים גבוהים...עכשיו שאלתי באחד משניהם יכול להגרם לי נזק חמור לעיניים כי אחד מתאים והשני לא...אני יותר נוטה להאמין לד"ר לוינגר עקב ההמלצות עליו ועל ניסיונו אבל משהו כאן לא בסדר
    איך במכון אחד אומרים לי ככה ובמכון אחר אומרים לי ככה......ועכשיו לגבי השתלת עדשות הבנתי שיש סיכוי להתפתחות קטרקט ויש סיכוי לנסיגה......מה באמת הסיכויים לכך והאם הניתוח הזה יותר מסובך מניתוח לייזר? והאם הסיכונים בו באמת גדולים?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השתלת עדשה

פרופ' ישראל קרמר
    23/02/2010

שלום רב,
    לידיעתך ניתוח PRK איננו משיג תוצאות טובות בהיפראופיה (מספרי +) מעל 2.00
    לגבי סיכונים של ניתוח השתלת עדשה תוך עינית, ראשית יש להבין שמדובר בניתוח תוך עיני שהסיכון העיקרי בו הוא זיהום תוך עיני שלשמחתנו הוא נדיר מאד. התפתחות קטרקט היא אפשרות נדירה אף היא אך קיימת. דרך אגב, ישנה אפשרות נוספת לטפל בפלוס גבוה והיא ניתוח הנקרא Clear lens extraction תלוי בגיל המטופל (מיועד לאנשים מבוגרים יחסית) ובניתוח זה אפשר לפתור גם את בעיית הקרוב בעזרת עדשה מולטיפוקלית
    בהצלחה.
    פרופ' קרמר ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו