שלום כמה שאלות על השתלת עדשות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שלום כמה שאלות על השתלת עדשות
    אורון
    20/02/2010

בעיניי יש דיופטרים של +7 בכל עין עם צילינדר של
    2...עכשיו הייתי במכונכם בשערי העיר בירושלים אצל ד"ר
    שמואל לוינגר...עכשיו אחרי בדיקת התאמה אמרו לי שאיני מתאים לניתוח לייזר אך עם זאת אני יותר ממתאים להשתלת עדשות תוך עיניות....עכשיו לשאלותיי.....

1.המחיר שמנסים לגבות ממני הוא פשוט מטורף 22K....אני חייל לוחם שעומד להשתחרר אין הנחה נורמאלית שאוכל לקבל ויבואו לקראתי..כי אני יודע שהההבדלים בין עלות הלייזר להשתלת עדשות הם שונים והשתלה עולה יותר אבל אנחנו מדברים פה על 10K יותר?

2.עד עכשיו שמעתי דברים טובים על לייזר ושמעתי דברים רעים על לייזר.
    אבל לא שמעתי דברים רעים על השתלת עדשות אלה רק דברים טובים-אז האם זה כזה ניתוח
    אמין יותר מלייזר...מבחינת החלמה, מבחינת סיכונים וכדומה....

3.הרי מדובר כאן ב"לקחת" את המשקפיים ולהכניס אותם לעיניים-כמובן רק עם עדשות דופלקס מיוחדות אז איך כל זה יכול לגרום לבעיות כמו קטרקט וקרטווקונוס וגלאקומה והפרדות רשתית....זה לא אמור להיות ניתוח
    הרבה יותר בטוח מלייזר?

4.לגבי הנסיגה...המס' שלי כבר מיוצבים כמעט 13 שנה (זה משהו שהבנתי שהוא די נפוץ אצל היפראופיה) עכשיו האם זה איכשהו עוזר בכל עניין הנסיגה עם השתלת עדשות ומה באמת הסיכויים שתהיה לי נסיגה...ואם תהיה אז מה עושים? מתקנים עם לייזר? זה לא מסובך עכשיו להתחיל להצליב ניתוחים? והכי חשוב איך באמת נוצרה הנסיגה הזאת עם אין נגיעה ברשישתית אלה רק מכניסים עדשה ומוציאים איך כל זה גורם לנסיגה במס'? תודה.

**** חברה אני נהנה מהפורום הזה באמת רופאים טובים ועוזרים אז אשמח אם יענו לי על כל השאלות כדי להסיר חשש מבליבי לפני שאני ניגש לניתוח כזה...תודה ענקית ענקית

נ.ב
    כמה זמן אורך הניתוח לכל היותר..חח שוב תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה-השתלת עדשות

פרופ' ישראל קרמר
    23/02/2010

אורון שלום,
    באופן כללי ניתוח הלייזר יעיל במקרים של היפראופיה רק עד +6 לערך. ברוחק ראייה גבוה יותר ישנן נסיגות ולא ניתן להגיע לתוצאה מקסימלית וגם לא לאיכות ראייה בדרגה גבוהה. לכן במקרים אלו ניתן לשקול השתלת עדשה תוך עינית במידה ומבנה העין מתאים לכך. עדשות אלו (במיוחד העדשות עם צילינדר) הינן יקרות ולא ניתן להוזיל את מחירן אלו עדשות שאינן מיוצרות ע"י רשת "עיניים" אלא נרכשות ומיוצרות במיוחד עבורך, כמו כן נוכח גם רופא מרדים בחדר ניתוח כירורגי מה שמייקר את עלויות הניתוח...
    הסיכון העיקרי של ניתוח כזה הוא זיהום תוך עיני שהוא נדיר ביותר. תופעות לוואי נוספות ניתנות לטיפול בקלות רבה.
    בהצלחה,
    פרופ' ישראל קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו