טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 26 ועברתי בדיקת התאמה להסרת משקפיים. נמצאתי מתאים לניתוח בשיטת ה-PRK מאחר והקרנית שלי דקה באופן יחסי, וכן עקב המס' הגבוה (-7 בשתי העיניים).
ידוע לי כי כבכל ניתוח, הסיכון קיים, אך מהם סיכויי ההצלחה להיפטר מהמשקפיים אחת ולתמיד? האם עקב המס' הגבוה,ייתכן ואיאלץ להרכיב משקפיים לאחר הניתוח? אודה לך על כל נתון שיאפשר לי לקבל החלטה.
תודה ויום טוב!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם נאמר לך שאתה מתאים - הכוונה שלהבודק היא לניתוח מלא- להסרה של כל המספר (אלא אם נאמר לך מפורשות אחרת מסיבה מסויימת). לא ניתן לדעת מתי ובכמה ישתנה המספר בעתיד - משום כך לא ניתן להבטיח שלא תזדקק לעולם למשקפיים . מצד שני הלייזר אינו מחמיר את מצב העין כלומר, ככל הידוע לנו היום, המספר שלך יכול להשתנות באותה מידה, אם תבצע ניתוח או לאו. איני יודע לא מר אם תוכל לבתע תיקון בעתיד - אם יתעורר הצורך בכך. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר