מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש ואברציות בעקבות ניתוחגיל28/02/2010
כבר כתבתי פה ואני כותב שוב.
עברתי לפני כ 10 שנים ניתוח לייזר ללא חיתוך הקרנית.
בעבות הניתוח הקרנית שלי התעוותה.
לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח תיקון, שוב ללא חיתוך.
בעין אחת לפחות עדיין יש עיוותים(אברציות) שמפריעים לי באיכות הראיה .
אני גם מרגיש שהעיניים שלי מתאמצות.
חוץ מזה עדיין נשארו לי מספרי צילינדר קטנים (-0.5 ו 1-)ואני מרכיב משקפיים(בלי משקפיים יש לי כאבי עיניים).
כמו כן עדיין יש לי יובש שמפריע לי בעיקר בלילות.
אני משתמש בטיפות refresh ו viscotears ג'ל.
אמרו לי שלא כדאי לעשות תיקון נוסף.
האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות כדי לפתור את נושא היובש והאברציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש ואברציות
ד``ר עמי הירש01/03/2010גיל שלום, ישנם אמצעים נוספים מלבד טיפות וג'ל למתן מענה לנושא היובש ממנו אתה סובל, לדוגמה החדרת פלגים לתעלות הדמעות,
בנושא הצילינדר אכן לא מומלץ בד"כ לבצע ניתוח שלישי, (בעיקר ניתוח עם ליטוש חיצוני בלבד) שכן המצב עלול להחמיר.
בברכה
דר' הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאפשר פרוט נוסף?
גיל01/03/2010בינתיים לא המליצו לי על טיפול אחר ליובש חוץ מדמעות.
האם זה אמור לעבור בעצמו?
חוץך מזה הצילינדר פחות מפריע לי כי אני לובש משקפיים. מה שמפריע לי זה שאיכות הראיה שלי עם משקפיים נפגעה בגלל עיוותים בקרנית. זה מאמץ לי את העיניים ומקשה עלי.
האם יש פתרון כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)