מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאלמוני01/03/2010
שלום רב
בעיניי מושתלות עדשות צבע, ניתוח אותו עשיתי בארה"ב. לפני כ-5 שנים עשיתי ניתוח לייזר, אולם עכשיו אני מרגישה רגרסיה וחדות הראייה שלי עומדת כיום על 6\12. ואני סובלת מכאבי ראש ורואה מטושטש. האם אפשר לעשות לייזר בעיניים שמושתלות בהם עדשות שכאלה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדושת צבע ולייזר
פרופ' ישראל קרמר07/03/2010שלום רב,
באופן כללי ניתן לבצע תיקון לאחר ניתוח לייזר לביטול משקפיים (ראשוני) גם לאחר השתלת עדשות צבעוניות.
אני ממליץ לבוא לבדיקה ולהווכח לאיזה שיטת ניתוח אתה מתאים. ניתוח של ליטוש לייזר שטחי עם החלמה איטית או ניתוח של חיתוך קליפה וליטוש מתחתיה עם החלמה מהירה.
ההחלטה תלוייה בממצאי הבדיקה, עובי הקרנית וסוג ניתוח הלייזר הראשוני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההשתלת עדשות צבע
שושנה25/04/2010שלום רב
כשהייתי בת שנה נכביתי בעין ונשארה לי צלקת לבנה בתוך העיין יש לציין שאני לא רואה בעיין
מאז שאני בת 15 אני מרכיבה עדשה צבוענית לחסות את הפגם אך לאחרונה יש לי קושי להרכיב את העדשה יותר מ3 שעות שמעתי שיש אפשרות להשתיל את העדשה לתוך העין זה נכון יש דבר כזה
אני מאוד מיואשת ולא יוצאת מהבית בכלל בגלל שאני מתביישת מתגובתם של חברים אני מתחננת מכם תעזרו לי האם באמת יש דבר כזה כי זה החלום הכי גדול שלי אני מוכנה לשלם כמעט כל מחיר רק תגידו לי איפה ואני אהיה שם
תודה מראש שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלא ממש
ד''ר נדב בלפר26/04/2010שלום שושנה
אכן - לא נשמע מעודד
אולם העדשות המושתלות בתוך העין צריכות להיראות דרך הקרנית השקופה. לפי מה שתיארת הקרנית שלך לבנה ולכן לא נשמע לי שזה פתרון עבורך
מצטער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהומה לגבי השתלת קרנית
שושנה27/04/2010תודה רבה על התשובה המהירה
האם לדעתכם יש משהו אחרי שאני יכולה לנסות
אני מיואשת לא יודעת מה לעשות בבקשה תייעצו לי
מה לגבי השתלת קרנית האם זאות תהיה אפשרות אם כן איפה ואיך
תודה רבה שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתלוי בממצאים
ד''ר נדב בלפר27/04/2010בכל מרכז רפואי (כמעט) יש מרפאת קרנית. פני לרופא עיניים לבדיקה ראשונית והוא יידע להפנותך לפי הצורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)