מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 5 ימים אחרי ניתוחא.ש05/03/2010
שלום
עברתי ניתוח ב 1.3 בשתי העניים
עיין ימין 1.5- ללא צילנדר ועיין שמול 2.25- עם צילינדר (אני חושב של 1)
בעיין ימין אני רואה מצויין ללא כל בעיה
אבל בעין שמול אני רואה ממש מטושטש כאילו אין פוקוס בעין, אין באפשרותי לקרוא/מחשב/טלוויזה בעין שמול הכל מטושטש. היובש בעין הוא לא חריג ואני משתמש כל הזמן בתחליף דמעות אך אין שיפור.
חשוב לציין כי כבר בשלב הניתוח העדשה שהכניסו לי לעיין לא ישבה טוב. פעם אחת החזירו אותה למקום ובפעם נוספת היה עליי ליסוע למרפאה ושם החליפו את העדשה של עין שמול.
האם מצב זה תקין???
כי זה מאוד מאוד מואד משגע!
עברתי את הניתוח בשיטת A,S,A
דבר נוסף כשעשיתי בדיקות התאמה הומלץ לי לעשות CV לעיין שמול. ואילו במכון שביצעתי את הניתוח לא המליצו לי על זה. כאשר קבעתי תאריך לניתוח הובטח שלי כי יבצעו לי את ה CV לעיין שמול. אייך אני יכול לדעת אם הם באמת ביצעו את זה או לא?. האם יכול להיות קשר בן ה CV לבין הטישטוש שיש לי עכשיו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף..
א.ש07/03/2010שלום לאתר בדיקה במכון שביצע את הניתוח
נאמר לי כי ישנם עדיין "נקודות" שהאפיתל לא מכסה בשטח הקרנית
ולכן בשלב זה לא מוצאים לי את העדשה בעיין.
העיין מאוד כואבת.
האם יכול להיות מצב ששבוע אחרי הניתוח האפיתל עדיין לא מכסה את כל הקרנית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההוצאת עדשה
פרופ' ישראל קרמר09/03/2010שלום רב,
כן בהחלט, לעיתים לאחר ניתוח מסוג LASEK או PRK שכבת האפיטל לא התרפאה בצורה מלאה גם אחרי שבוע ימים ואז יש להרכיב את עדשת המגע הרפואית עם טיפות אנטיביוטיקה וסטרואידים לעוד שבוע, עד לריפוי מלא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)