מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסיכוםגולן08/03/2010
תודה על התשובה של פרופ' קרמר.
לאחר התיעצות עם הרופא לאור העובדה שנשאר לי מספר מאוד קטן, ולטענתו העיוותים האופטיים הם יחסית קטנים, הוחלט לנסות שוב טיפול באלפאגן ובנוסף שימוש במשקפי שמש צהובות נגד סינוור בנהיגה בלילה. וגם בסטרודקס לאור עכירות מאוד קטנה שנשארה לי. הרופא אמר שבגלל שאני צעיר עדיין (21) אז יש סיכוי שהמספר יגדל שיצדיק טיפול נוסף בלייזר.
1. מה הסיכוי שהמספר יגדל? תוך כמה זמן? והאם הוא עדיין מסוגל לגדול בצורה משמעותית שיצדיק טיפול נוסף?
2. כרגע אני משתמש באלפאגן (2 טיפות בערב עם הפסקה של שעתיים בערך בין טיפה לטיפה). עבר שבוע וההשפעה שלו עדיין בתוקף והוא מפחית את ההילות אך הוא גורם לי ליובש ולעייפות (שנראה לי קשורה לטיפות). האם זה טבעי תופעות אלו ומה עושים בנידון?
3. לא מצאתי את המשקפיים האלה בשום חנות (אופטיקה הלפרין, אירוקה)? מהם? איפה משיגים? והאם הם מפחיתים את ההילות או רק את הסינוור? האם כדאי בכלל לקנות אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגולן
פרופ' ישראל קרמר09/03/2010שלום רב,
1. בגיל 21 קיים סיכוי סביר שהמספר יגדל עוד כ5-10 שנים ואז ניתן יהיה לבצע תיקון בליטוש בעל קוטר רחב שיטפל בהילות והסינוור.
2. אני מציע להוריד את מינון האלפגאן לפעם ביום כ1 שעה לפני רדת השמש. (יובש בפה ועייפות היא תופעת לוויא של האלפגאן)
3. ניתן להשיג משקפי שמש צהובות או כתומות אצל כל אופטומטריסט בהזמנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)