מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בעינייםמנחם14/03/2010
היה תקופה שהרכבתי עדשות מגע רכות, כמעט תמיד הם היו מתייבשות לי בעיניים
קרה מצבים שהיתי מוציא אותם והם היו נשברות, לאחר שחזרתי למשקפיים הלכתי לדר' שהוא גם מנתח עיניים(אני לא זוכר את שמו), והוא אמר לי שאני סובל מיובש בעיניים ושעדשות רכות לא מתאימות לי ובנוסף זה שנהיה לי אדמומיות קצת בעיניים זה מכיון שכשנגמר לעדשות הלחות הם התחילו לשאוב את העיניים. עד היום אני מרגיש יובש בעיניים בעיקר מול מחשב ,אבל לא ברמה שאני לא יכול לתפקד, מכיון שזה קצת מציק הלכתי לרופא והוא המליץ לי לשים טיפות כשזה מציק, בפועל אני לא שם.
לפני שבוע עשיתי בדיקת התאמה להסרת משקפיים במכון עיניים בתל אביב ונמצאתי מתאים, למרות שאמרתי על היובש.
למחרת עשיתי גם בדיקת התאמה בקר ויזן , למרות שכשעשו לי בדיקת דמעות, העיניים שלי נשארו יבשות ורק נהיו אדומות,והאופטומטריסט שם לב לזה ואפי' אמר לי העיניים שלך נהיו ממש אדומות ,אבל שוב אמרו שנמצאתי מתאים
לפי מה שהבנתי מי שסובל מיובש בעיניים, יכולות להיות לו יותר בעיות אחרי הניתוח כמו יובש מוגבר, חשיפה לשמש, סינוורים בלילה,
אשמח לקבל חוות דעת נוספת ממכם לגבי היובש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעיניים
מנחם14/03/2010רציתי לציין שבעיניים נמצאתי מתאים לשיטת אינטרלאסיק
ובקר לשיטת לאסיק.
יש לי מס' 5.75 בעין ימין
ומס' 6 עם 0.75 צילנדר בעין שמאל
ועובי קרניות של 575* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח דומה
ד''ר נדב בלפר17/03/2010בלאסיק חותכים הקרנית עם סכין ובאינטראלאסיק - בלייזר .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההניתוח מגביר את היובש
ד''ר נדב בלפר17/03/2010למס חודשים
אינו מהווה התווית נגד - אלא מצריך טיפול אינטנסיבי מיד לאחר הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)