מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבל לגבי סוג ניתוחמועמד16/03/2010
שלום,
אני סובל מרוחק ראייה (+) ומרכיב משקפיים במספר נמוך יחסית (פחות מ-1) עם צילינדר.
הלכתי לבדיקת התאמה בשני מכונים שונים.
באחד הציעו לי טיפול בשיטת לאסיק (LASIC).
במכון השני הציעו לי טיפול בשיטת לאסק (LASEC).
1. האם יש הסבר הגיוני לכך שקיבלתי שתי חוו"ד שונות? האם זה מעיד על מקצועיות אחד המכונים?
אם אני מבין נכון, ניתוח LASEC מוצע לאלו שאינם יכולים לבצע את ה-LASIC. כלומר, אם אחד המכונים אבחן שאני צריך ניתוח LASEC, כיצד יכול להיות שמכון אחר אבחן שאני יכול לבצע LASIC?
2. אני מעריך שהאינטרס של המכונים הוא לתת את הבדיקה הפשוטה ביותר , ואני מבין שזוהי שיטת הלאסיק. האם אני יכול להסיק שאם אחד המכונים נתן הצעה לטיפול בשיטת הלאסק (שהיא כאמור מעט יותר בעייתית עבורו) - הרי שכנראה הניתוח שלו מדוייק יותר , ולכן זהו הטיפול אותו אני צריך לבצע ?
אשמח לחוות דעתך.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לא לא
ד''ר נדב בלפר17/03/2010שלום
ההתאמה כוללת את הנתונים שלך, וההעדפה גם תלויה ברופא
כל מי שמנתח הוא רופא מיומן עם הנסיון שלו
רוב העובדות שציינת אינן נכונות לחלוטין ולכן גם הסקת המסקנות. סהכ שתי צורות הניתוח הן ברות השוואה ודומות ויש יתרון וחסרון לכל צורה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)