מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת משקפיים +מיגרנהנטע25/03/2010
שלום, אני אמורה לעבור ניתוח בשיטת prk cv אצל פרופ' קרמר ובבדיקת התאמה שחכתי לציין שאני סובלת ממיגרנות- לא במצב אקוטי ,אך בהחטל מיגרנה שאובחנה ע' ניורולוג . תדירות המיגרנות כפעם בשבוע שבועיים וחולפות לאחר כיום- יומיים לאחר לקיחת כדור חזק או בכלל ללא כדור בכלל. המיגרנות נהיות חזקות יותר לפני ובמהלך המחזור. מיגרנות אצלי מלוות בכאבים חזקים של הראש עם הלחץ לעיניים, יש דמעות ועיניים נהיות אדומות וכאילו נפוחות .אור חזק מגביר את הכאב ויש בחילות. העיניין הוא שבמהלך המיגרנות הלחץ הוא על העיניים וזה מה שמלחיץ אותי ! האם יש מניעה או המלצה לא לעבור את הניתוח כשסובלים מהמיגרנות ? איך זה אמור להשפיע על תהליך ההחלמה -יהיה ארוך יותר ? כי מין הסתם כשאני מורידה את המשקפיים ונשארת בלי כ10 דקות אז ישר מתחיל לכאוב לי הראש .
אשמח לקבל תשובה
בתודה מראש
גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרנה ולחץ
ד''ר נדב בלפר25/03/2010שלום גלי
אכן התחושה היא של לחץ סביב העיניים במגרנה שלך, אך אין זה אומר שיש אכן לחץ בעיניים אלא סביבם...... אין זו מניעה לניתוח.
בכל מקרה של ספק - התייעצי עם המנתח
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)