ניתוח להסרת משקפיים +מיגרנה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח להסרת משקפיים +מיגרנה
    נטע
    25/03/2010

שלום, אני אמורה לעבור ניתוח בשיטת prk cv אצל פרופ' קרמר ובבדיקת התאמה שחכתי לציין שאני סובלת ממיגרנות- לא במצב אקוטי ,אך בהחטל מיגרנה שאובחנה ע' ניורולוג . תדירות המיגרנות כפעם בשבוע שבועיים וחולפות לאחר כיום- יומיים לאחר לקיחת כדור חזק או בכלל ללא כדור בכלל. המיגרנות נהיות חזקות יותר לפני ובמהלך המחזור. מיגרנות אצלי מלוות בכאבים חזקים של הראש עם הלחץ לעיניים, יש דמעות ועיניים נהיות אדומות וכאילו נפוחות .אור חזק מגביר את הכאב ויש בחילות. העיניין הוא שבמהלך המיגרנות הלחץ הוא על העיניים וזה מה שמלחיץ אותי ! האם יש מניעה או המלצה לא לעבור את הניתוח כשסובלים מהמיגרנות ? איך זה אמור להשפיע על תהליך ההחלמה -יהיה ארוך יותר ? כי מין הסתם כשאני מורידה את המשקפיים ונשארת בלי כ10 דקות אז ישר מתחיל לכאוב לי הראש .

אשמח לקבל תשובה
    בתודה מראש
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח להסרת משקפיים +מיגרנה

הוספת תגובה

• מגרנה ולחץ

ד''ר נדב בלפר
    25/03/2010

שלום גלי
    אכן התחושה היא של לחץ סביב העיניים במגרנה שלך, אך אין זה אומר שיש אכן לחץ בעיניים אלא סביבם...... אין זו מניעה לניתוח.
    בכל מקרה של ספק - התייעצי עם המנתח
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו