מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור שלוםעוז24/10/2007
כשתבתי לך בעבר ועזרת לי ועכשיו עוד שאלה ברשותך .
עברתי ניתוח lasik לפני 3 שבועות העין הימנית שלי הגיעה לתפקוד מלא ואני רואה בה מצויין .
אך העין השמאלית שלי עדין מטושטשת .(היה לי צלינדר בשני העיניים)
מיותר לציין שנפגשתי לפני שבוע וחצי עם הרופא המנתח שלי . והוא אמר לי לשים סטרודקס בשני העיניים שלוש פעמיים ביום למשך שבועיים ולחזור לראותו עוד שלושה חודשים .. כמובן שציינתי שאני רואה מטושטש עדיין בעין שמאל והוא אמר לי שלפי הבדיקה של האופטימטריסט אני כבר על 6\6.
השאלה שלי היא האם במהלך השלושה חודשים האלה העין תעבור שינוי ניכר ואני אראה בה מצויין כמו בעין ימין? . או שהשיפור לא יהיה משמעותי ואולי כדאי לי לחזור שוב לרופא ולדבר איתו ?..
אודה לך מאוד על עצה טובה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדות הראיה לאחר ניתוח LASIK
ד''ר דוד לנדאו24/10/2007זיו שלום,
היתרון של ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת הלייזר מתחת לכיפה ( LASIK) הוא ההתאוששות המהירה של הראיה.
מעט מטרידה אותי העובדה ששלושה שבועות לאחר ניתוח LASIK הראיה בעין שמאל עדין מטושטשת לפי עדותך. גם ההמלצה להמשיך טיפול בטיפות סטרודקס מעבר לשלושה שבועות בשיטה זו, שונה מהפרוטוקולים המוכרים לי.
אין לי אפשרות לתת לך עצה טובה וראויה מבלי לבדוק אותך.
ממליץ מאוד לחזור לרופא המנתח שלך ולדון איתו בחששות שלך.
צר לי שאין באפשרותי לעזור יותר
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)