אחרי PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• אחרי PRK
    נטע
    05/05/2010

שלום !! אני עברתי ניתוח בשיטת PRK ב15.4.10

כשאני קמה בבוקר אני רואה ממש גרוע - כאילו שלא הרכבתי משקפיים -למרות שהייתי מצפה לראות ממש טוב- הרי עיניים נחו כל הלילה והמצב הוא לא כזה בפועל. למה ?

במהלך היום יש ירידות ועליות בראיה- פתאום אני רואה חד וזה נעלם וחוזרת הראיה הלא ממוקדת . אני נותנת לעיניים לנוח כל שעה בערך- עוצמת אותם לכ5 דקות ואחרי שאני פוקחת אותם- אני רואה ממש צלול ,אבל לממש מעט זמן- כדקה בערך ואני מרגישה איך החדות יורדת וכאילו יורד מין מסך של טשטוש. מה זה אומר? האם זה המצב הסופי? כמה זמן זה עלול להימשך? האם תאור זה של החלמה הוא סביר וטבעי לסוג זה של ניתוח ?מה צפוי לי?

תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    אחרי PRK

הוספת תגובה

• ראייה אחרי שינת לילה

ד``ר עמי הירש
    06/05/2010

תמי שלום,

במהלך הלילה אין את פעולת המצמוץ שמרטיבה את הקרנית ולכן תיתכן בבוקר תופעת לוואי של "יובש" אופייני שלאחר שנת הלילה.

את מתארת מגוון רחב וידוע של תופעות לוואי אחרי PRK. ככל הנראה האופטיקה עדיין לא התייצבה ולכן אני מניח שאת עדיין מטופלת בטיפות בסטרואידים בליווי טיפות הרטבה. היי סבלנית...

בברכה
    דר' עמי הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו