ניתוח לייזר בעיניים בעייתיות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר בעיניים בעייתיות
    נתי
    19/05/2010

אני מעוניין לעשות ניתוח ליזר בעיניים יש לי מספר 4 בשתיהם וגם צילינדר לא יודע כמה בדיוק, יש לי רשתית דקה, אני סובל מ- floates (הנקודה השחורה הזאת זבוב מה שנקרא שזזה לפי הראיה), עשיתי לפני שבועיים ניתוח לייזר לסגירת חורים שהיו לי, שם עדשות מגע כבר 8 שנים מתוכם 5 רכות ולפני שלוש שנים עברתי לקשות, אני בן 20, לפני 6 שנים סבלתי ממגרנות שבאות עם ראיה לקויה (כמו עננים כאלו של טשטוש) אבל זה היה לתקופה ממש קצרה וזה היה לפני 4 שנים, האם זה אפשרי במצב כזה בכלל לעשות לייזר בעיניים?! הייתי באיזו בדיקה אצל רופא אני לא רוצה לציין את המכון ושם אמרו לי שאני מתאים האם זה הגיוני?! ובקיצור זה החלום שלי לעשות את הניתוח הזה לא רוצה כלום בחיים רק להיפטר מהמשקפיים והעדשות.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגיוני

ד''ר נדב בלפר
    21/05/2010

מה שלא הגיוני זה שתאמין לי (לרופא וירטואלי שלא בדק אותך) ולא לרופא שבדק אותך ואת עינייך ביסודיות
    כל מה שתיארת אינן סיבות ודאיות לא לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו