כמה שאלות?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• כמה שאלות?
    אבי
    21/05/2010

שלום, ביום רביעי ב12/5 עברתי ניתוח לאסק במרפאת "שבע עיניים"
    לאחר חמישה ימים שבאתי לביקורת להוריד את העדשות
    הפרופסור שניתחה אותי אמרה לי שהכל בסדר ושרק בעין אחת חלק ממש קטן מהאפתיפל עדיין לא נסגר ואני צריך להגביר את כמות הטיפות ויגמוקס ל6 פעמים ביום.. באמת באותו יום ראיתי בעין הזאת דרך הראיה מין נקודה כזאת לא מפוקסת אבל זה כבר עבר מאז .. אני כבר בשבוע השני רציתי לדעת כמה פעמים ביום אני צריך לשים את הטיפות??
    באותו יום שהייתי בביקורת שאלתי אם כבר אני יכול להתקלח רגיל והיא אמרה לי שלא. עדיין לחפוף כמו במספרות שלא יכנס לי מים לתוך העין.. רציתי לדעת אם אני יכול כבר להתקלח רגיל ויש סיכון אם יכנסו לי מים לעיניים?? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    כמה שאלות?

הוספת תגובה

• שלום אבי

דר' דומניץ
    24/05/2010

השאלות שאתה שואל הם חשובות מאוד אך היחידי שיכול לענות לך עליהם
    (ודרך אגב גם חייב לענות עליהם ) הוא הרופא שניתח אותך .
    אני מאוד לא ממליץ להיות ניזון מתשובות של רופאים שלא מכירים את המקרה הספציפי שלך.
    חזור למכון והיבדק שוב ותדרוש לקבל תשובות מפורטות לגבי כל שאלה שיש לך, אני בטוח שתענה.
    בהצלחה.

דר יובל דומניץ
    מנהל רפואי care vision

הכותב הינו מנהל רופאי בחברת care vision ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מ LASEK

פרופ' ישראל קרמר
    25/05/2010

אבי שלום רב,
    לצערי אינני לתת לך תשובה מדוייקת היות וחייבים לבצע בדיקת מיקרוסקופ של השכבה השטחית של הקרנית על מנת לוודא שהציפוי של תאי האפיטל התרפא לחלוטין. במידה והריפוי הוא מושלם, ניתן כבר להכניס מים לעיניים ולחפוף את הראש כרגיל. לגבי טיפות הויגמוקס יש להמשיך אותן עד שהריפוי יהיה מושלם.
    לסיכום, עצתי היא שתיבדק ע"י הרופאה המטפלת שלך והיא תענה בצורה מדוייקת יותר לשאלותייך.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטיפות

אבי
    25/05/2010

אני עדיין משתמש בטיפות הויגמוקס והפ.מ.ל כמו שמפורט לי בדף ההסבר לאחר הניתוח ..
    בשבוע הראשון 4 פעמים ביום
    בשבוע השני 3 פעמים ביום.
    ובשבוע הרביעי רק פעמיים ביום פ.מ.ל בלי הויגמוקס.

רציתי לשאול עוד משהו שעלה לי כרגע
    שאני קם בבוקר הראיה שלי ממש מפוקסת ומשתפרת מבוקר לבוקר
    אבל ברגע שאני שם את הטיפות הראיה נהיית לי מטושטשת .. האם זה נובע מהטיפות?
    וברגע שאני יפסיק להשתמש עם הטיפות האראיה תהיה לי יותר חדה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נובע מהיובש

ד''ר נדב בלפר
    25/05/2010

בבוקר העיניים עדיין לא יבשות. בעיניים לאחר ניתוח היובש יותר משמעותי וכן הרקמה עדיין בתהליכי ריפוי כך שיש מקום לאופטימיות. ולשיפור

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו