מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי ניתוח לייזרטל28/10/2007
שלום.
אני בן 25 ויש לי מספר 1 בכל עין. אני מעוניין לעבור ניתוח לייזר. האם בשיטת השיוף, ככל שהמספר יותר גדול כך גם השיוף יותר גדול?
אני חושש מאוד לבצע את הניתוח כי למרות אחוזי הצלחה גדולים שמתפרסמים שוב ושוב, אני בכל יום רואה תגובות והודעות של מנותחים בפורומים שונים עם תוצאות מדאיגות כגון: ראיה לא מספיק טובה, הילות סביב מנורות, ראיה חלשה בלילה, חוסר פוקוס וכו...
המשקפיים מפריעות לי בעיקר בגלל שאני עוסק בספורט (ולמרות שהמספר קטן, עדיין זה מפריע).
למרות שהמספר קטן האם עדיין כדאי "להסתכן"?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדות בסיסיות לגבי הניתוחים
ד''ר דוד לנדאו28/10/2007טל שלום,
העיקרון של ניתוח לייזר להסרת משקפיים הוא שינוי קמירות הקרנית הקדמית על ידי הסרת רקמה ויצירת "מכתש" במרכז הקרנית.
ככל שמרשם המשקפיים גדול יותר יש צורך להסיר יותר רקמה כך שה"מכתש" יהיה עמוק יותר.
כמו כל ניתוח יש גם לניתוחי לייזר להסרת משקפיים תופעות לואי וסיבוכים.
אחוזי הסיכון שונים משיטה לשיטה.
אם התלות במשקפיים מפריעה לך מאוד בחיי היום יום ואתה מוכן לקחת את הסיכון הנמוך אך הממשי של סיבוכים לאחר ניתוח, אין לי ספק שתהנה מהתוצאות.
אם המשקפיים הם לא יותר ממטרד נסבל ואין אתה מוכן לקחת כל סיכון, הישאר עם המשקפיים.
ההחלטה לגבי הניתוח היא מאוד אישית ותלויה בכל אחד ואחד מאיתנו.
טכנית אין כל בעיה להסיר מספרים נמוכים, ורבים נהנים מאוד מחוסר התלות במשקפיים.
אשמח לזמין אותך לבדיקת התאמה, בה יבדקו העיניים שלך לוודא שאכן ניתן לבצע הניתוח. כמו כן תקבל מידע עובדתי אמין לגבי סיכויי ההצלחה, תופעות הלוואי והסיכונים שבניתוחי הלייזר להסרת המשקפיים. עם כל המידע שתקבל תוכל לבצע החלטה מידעת.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)