יובש בעיניים וניתוח לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• יובש בעיניים וניתוח לייזר
    נעמה
    01/06/2010

שלום רב,
    אני מרכיבה עדשות מגע כבר 15 שנה, בחודשיים האחרונים אני סובלת יותר מיובש ואדמומיות ולכן גם הפסקתי להרכיב עדשות. רופא העיניים המטפל טוען כי העין בריאה ויש רק מעט כלי דם בשטח החיצוני של העין שכנראה נובעים משימוש ממושך בעדשות. יש ימים שהעיניים נראות טוב ואילו יש ימים שמרגישות יותר יבשות ואף רואים מעט כלי דם (בהסתכלות מעמיקה). שאלתי - האם במצב כזה אפשר לעבור ניתוח להסרת משקפיים? אני יודעת שהניתוח יכול להגביר יובש......

בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    יובש בעיניים וניתוח לייזר

הוספת תגובה

• יובש - תשובה

ד``ר עמי הירש
    02/06/2010

שלום רב,
    יובש לא נקבע על פי המראה הקליני בלבד של הקרניות כולל לא נושא חדירת כלי הדם לקרנית. ישנן לפחות 2 בדיקות ספציפיות לנושא היובש בעיניים ולמעשה תלונות היובש בעינייך נובעות ככל הנראה מהשימוש הממושך בעדשות המגע. לפיכך במהלך בדיקת ההתאמה מתבצעות בדיקות ספציפיות לנושא היובש ועל פיהן ניתן לקבוע מה מידתו.
    בברכה,
    דר' הירש עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

נעמה
    03/06/2010

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעמה

דר ויסוקובסקי
    06/06/2010

יובש הוא אכן אחת מתופעות הלוואי שיכולות להתרחש לאחר ניתוח להסרת משקפיים בלייזר.
    לעיתים במצבי יובש קיצוניים אף יכול להוות פרמטר לפסילה של לקוח במסגרת בדיקת התאמתו לניתוח.
    אני ממליץ להגיע להיבדק בדיקת התאמה מלאה ומקיפה באחד המכונים להסרת משקפיים בלייזר.
    חלק בלתי נפרד מהבדיקות הם בדיקות יובש.
    אני בטוח שתוכלי לקבל תשובה הרבה יותר מדוייקת ואישית נכון למצבך כיום מרופא מנתח.

בהצלחה,

דר' מרק ויסוקובסקי מנהל רופאי קר ויז'ן סניפים אשדוד וירושלים.

הכותב הינו מנהל רופאי בחברת care vision ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו