מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לשיטת ניתוח לבעל צילינדר גבוהhillel02/11/2007
שלום
האם בעל צילינדר 4.5 ומספר 2.5 במשקפיים יכול לעשות ניתוח לייזר בהנחה שהכל בסדר?
איזו שיטת ניתוח עדיפה במקרה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצילינדר
ד''ר דוד לנדאו02/11/2007הלל שלום,
צילינדר גבוה מחייב בדיקת התאמה מדוקדקת על מנת לוודא שאין אתה לוקה בקרטוקונוס.
כמו כן יש צורך למדוד את עובי הקרניות שלך על מנת לדעת שיש מספיק רקמה להסיר בניתוח הלייזר.
כעיקרון ניתן להסיר צילינדר גבוה בשתי השיטות המוקבלות היום - הן בלייזר על פני השטח והן בלייזר מתחת לכיפה.
במקרים של צילינדר גבוה אני מאוד ממליץ לבצע את הליטוש המותאם אישית (Custom ablation) מפני שהצורת ליטוש זו מעלה את הסיכוי להסרה מלאה של הצילינדר.
צורת ליטוש זו מייקרת את עלות הניתוח אך היא לדעתי חיונית במקרים של צ ילינדר גבוה.
הרשה לי להזמין אותך לבדיקת התאמה, במהלכה יבדקו המרכיבים השונים של מבנה הקרנית והעין וכן תקבל מידע עובדתי על השיטות השונות לניתוח, יתרונות וחסרונות, סיכויים וסיכונים כך שבסוף היום תדע אם אתה מתאים לניתוח ותוכל לבחור את השיטה המתאמיה ביותר עבורך.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהיכול או שלא?
טל15/05/2009האם אני יכול לעשות לייזר לדעתך עוד לפני הבדיקות המקדימות
על פי הנתונים של היום:
(אני בן 16)-רצית לדעת אם אפשר לפתח תקווה
כל חצי שנה גדל לי המספר ברבע או חצי
נכון להיום המספר של בשני העיניים כמעט דומים יש לי מספר קרוב ל 3 וצילנדר גם קרוב ל 3
הבנתי שהצילנדר שלי גבוה ובעייתי לעשות את הניתוח האם זה נכון?
יש לציין שההורים שלי עשו את הניתוח ושניהם היום רואים 6:6 ורק אני נשארתי עם הגנים שהם בעצם הורישו לי :(
מה האחוזים שלי להיות מתאים לניתוח והאם בכלל אני יכול?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבדיקה להתאמה לניתוח לייזר
hillel10/11/2007תודה על התשובה המפורטת.
האם הביקה היא חינם / היא תנאי לביצוע הניתוח במוסד ספציפי?
בכמה יתייקר הניתוח "בהתאמה אישית" כפי שציינת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבדיקת התאמה
ד''ר דוד לנדאו11/11/2007הלל שלום,
בכל מכון המדיניות שונה לגבי עלות בדיקת ההתאמה, במכון שלנו הבדיקה היא חינם, אך במכונים אחרים יתכן שיש עלות לבדיקה שתהיה חלק מעלות הניתוח אם יתבצע במכון.
בדיקת התאמה במוסד המבצע את הניתוח הוא תנאי בל יעבור, מנתח הלוקח על עצמו לנתח חייב לוודא שהמנותח אכן מתאים לניתוח וכן שאין כל גורמי סיכום מיוחדים שיש לתת את הדעת לגביהם.
ניתוח לייזר להסרת משקפיים עם ליטוש מותאם אישית ייקר את הניתוח בין 3000 ש"ח עד 5000 ש"ח נוספים מעבר למחיר הבסיסי של הניתוח (תלוי במכון).
במקרים רבים השיפור בתוצאות מצדיק את העלות.
הרשה לי להזמין אותך לבדיקת התאמה כדי שתוכל לקבל יותר מידע לגבי האפשרות שלך לעבור את הניתוח.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)