לרופאי הפורום,

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לרופאי הפורום,
    נילי
    29/06/2010

שלום לרופאים,

אני מעונינת לעבור ניתוח השתלת עדשות צבעוניות בדומה לניתות השתלת עדשה תוך-עינית.

ידוע לי שהניתוח לא מסכן את הראיה(כמובן שתמיד יש סיכונים ותופעות לוואי)והוא אפילו מתבצע בחו"ל.

סביר להניח שאנשים נורמליים לא עוברים הליך כזה בשביל לשנות צבע עיניים,אך אני חושבת על כך כבר הרבה שנים והסיבה היחידה שמנעה ממני לעשות את זה עד עכשיו, זה כי לא ידעתי למי לפנות ואיך מתחילים עם זה.חשוב לי לעבור את הניתוח הזה בארץ וכמובן שלכם הרופאים יש את הידע והניסיון בהשתלות למרות שקרוב לודאי שלא בצעתם ניתוח לשינוי הצבע אלא לשיפור הראיה.שוב,אני מאוד רוצה ומוכנה לשלם כמה שצריך ואני באמת לא מוצאת סיבה למה אני לא יכולה לעבור ניתוח כזה למרות שזה נשמע קצת "מוזר".

אני אשמח אם תענו לי בהקדם,

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לרופאי הפורום,

הוספת תגובה

• השתלת עדשות צבעוניות

פרופ' ישראל קרמר
    29/06/2010

נילי שלום רב,
    עד עצם היום הזה לא בוצע ניתוח מסוג זה בארץ, לפי מיטב ידיעתי, ובמכון שלנו בטוח שלא נעשה ניתוח כזה.
    אני נוסע בתילת חודש ספטמבר לכנס אירופאי ובינלאומי העוסק בניתוחים להורדת משקפיים ואנסה לברר שם האם קיימת עדשה מסוג זה שאת מדבר עליו. ישנן בדר"כ עדשות עם אישון מלאכותי, אך הן מושתלות במקרים שבהם חסרה העדשה הטבעית לאחר טראומה ובמקביל קיים חסר הקשתית, זוהי עדשת Morcher. היא לא מתאימה למקרה שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' קרמר

נילי
    29/06/2010

תודה רבה רבה לך,
    אבל האמת היא שאני מתכוונת לעדשות צבע רגילות.
    וידוע לי שלא בוצע ניתוח כזה בארץ,
    כי סביר להניח שאנשים לא עושים ניתוח בגלל צבע עיניים.
    מה לגבי העדשות צבע הרגילות,
    הן ניתנות להשתלה בלי בעיה.
    מה דעתך?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות צבע

פרופ' ישראל קרמר
    24/09/2010

נילי שלום רב,
    אינני ממליץ בשום פנים ואופן על השתלת עדשות לשינוי צבע הקשתית. אני מציע להשתמש בעדשות מגע צבעוניות בלבד.

בברכת שנה טובה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת עדשות צבעוניות

קארול
    17/09/2010

את האמת גם אני חולםת לעבור הניתול הזה
    האם שאלת בכנס בירופה על ניתוח השתלת עדשות צבעוניות ?
    והאם אפשר לעבור ניתוח כזה בארץ? תודה
    אשמח אם תענה לי פרופ,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה

שירה
    20/09/2010

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו