איכות ראיה ירודה לאחר ניתוח לייזיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• איכות ראיה ירודה לאחר ניתוח לייזיק
    אורן שרון
    06/07/2010

שלום,
    שמי אורן שרון,
    אני שועל קרבות ותיק בניתוחי הלייזר,
    עברתי מספר ניתוחי עיניים רב. (כמעט מכל הסוגים)
    את תחילת דרכי התחלתי לפני 12 שנים במדיקל סנטר. (בשיטת PRKׂ
    אז המספרים שלי היו -8 בעין ימין ו-.5.5 בעין שמאל.
    עין שמאל לאחר הניתוח הגיע לראיה 6/6 ואילו עין ימין הגיע ל-6/6 אך איכות הראיה בה
    נדפקה לגמרי, ולא הייתי רואה בה ,לא טוב לרחוק ולא טוב לקרוב.
    לאחר מספר תיקונים שלא צלחו במדיקל סנטר בעין ימין הגעתי ללוינגר לטיפול ב-WaveFront
    ולייזיק על מנת לתקן את הבעיה בקרנית.
    העין אומנם השתפרה אך עדיין סובלת מאיכות ראיה ירודה ,אני לא ממש משתמש בה.
    מה שכן גיליתי לאחרונה שכאשר אני שם עדשת מגה רכה של דייליס -1 אז הראיה משתפרת
    לתקופות קצרות והעין חוזרת לשימוש אופטימלי.
    נכון להיום הראיה שלי לא טובה.
    שאלתי היא האם יש איזה שהיא טכנולוגיה חדשה או דרך לפתור את הבעיה שרודפת אותי שנים בעין ימין? אם עדשת מגע גורמת לעין לראיה אופטימלית לזמן קצר.... אולי השתלת עדשה תוך עינית יכולה לפתור את הבעיה לצמיתות?

אשמח לקבל תשובה
    תודה
    אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ממש

ד''ר נדב בלפר
    08/07/2010

מה גם שאיני מבין איך "ראייתך בימין היא ממש גרועה ואינך משתמש בה" למרות שראית בה 6/6! מה בדיוק הבעיה?
    אני מניח שעדשת מגע מתקנת משהו הגורם לפני הקרנית שלך להיות לא אחידים...? אז זה פתרון סביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נושא

אורן שרון
    09/07/2010

אני מצליח במאמץ גדול בעין ימין לראות את המספרים בלוח הבדיקה, אך איכות הראיה כל כך ירודה שב-2 עיניים כל התמונה מתרכזת בעין שמאל. (ואז אני מרגיש שאין שימוש בעין ימין)

האם בתשובתך הכוונה שהשתלת עדשה תוך עינית יכולה לעזור?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא חושב שתעזור השתלת עדשה

ד''ר נדב בלפר
    09/07/2010

ולא נשמע לי שיש מה להציע - אולי (אני אומר בזהירות) ניתן לשקול שיוף פני השטח על ידי לייזר - זה מצריך דיון מעמיק לאחר בדיקה מדוקדקת
    שבת שלום

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו