מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במספר לאחר ניתוח חיגורלירון06/11/2007
למרות שאני רק בת 29, עברתי לפני שבועיים ניתוח חיגור בעקבות היפרדות הרשתית. ההיפרדות נוצרה כנראה, עקב קוצר ראייה גבוה מאוד (13 בעין המנותחת ו-14 בעין השניה). הרופא אמר שסביר מאוד שלאחר הניתוח המספר יעלה בשתיים שלוש דיאופטריות, ושיהיה אפשר לקבוע כמה הוא עלה רק כשהעין תחלים מהניתוח. הבעיה היא שהוא רשם לי טיפות סטרודקס, שאני צריכה להמשיך להשתמש בהן עוד כשבוע וחצי, כלומר עד שלושה שבועות וחצי לאחר הניתוח, שזה בערך הזמן שהעין אמורה להחלים. קראתי בעלון המצורף לטיפות שהטיפות האלו עלולות לגרום לטשטוש ראייה. זה אומר שלא ניתן יהיה לקבוע כמה עלה המספר מיד עם הפסקת הטיפות. השאלה שלי היא מתי כדאי לי לפנות לאופטומטריסט על מנת שיקבע את המספר הסופי של העין המנותחת, כלומר כמה זמן עליי לחכות אחרי הפסקת הטיפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי במרשם לאחר ניתוח חיגור
ד''ר דוד לנדאו07/11/2007לירון שלום,
צר לי שלא אוכל לסייע לך רבות.
הפורום הזה דן בנושא של ניתוחים להסרת משקפיים ותחום הרשתית אינו חלק מנושא זה.
ניתוח חיגור גורם לשינוי באורך העין ולכן אנחנו מצפים לשינוי במרשם המשקפיים.
טיפות סטרודקס משפיעות על גורמים אחרים והן חיוניות להחלמה התקינה של העין שלך.
ממליץ מאוד להתייעץ עם מומחה הרשתית שניתח אותך לגבי הזמן המיטבי לפנות לאופטומטריסט לצרוך בדיקה ושינוי מרשם המשקפיים לפי הצורך.
אשמח לעזור בשאלות בתחום הקרנית והסרת משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)