ניתוח הסרת משקפיים בלייזר פעם שנייה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח הסרת משקפיים בלייזר פעם שנייה
    אריאל
    17/07/2010

בגיל 20 עם מספר מינוס 4.5 עשיתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , בcare שלוש שנים הראייה היתה שש שש ואחר כך הראייה התחילה להידרדר היום אחרי 6 שנים יש לי 2- ואני שוב לובש משקפיים , עדשות מגע אני לא יכול לשים ומשקפיים באמת לא מתחשק לי לשים שוב , אז הברירה היחידה שלי זה לעשות ניתוח חוזר , הלכתי למרפאה הם אמרו לי שמצב הקרנית טוב מאוד ואין בעייה לעשות שוב ניתוח , אבל הם רוצים שאני יהיה במעקב שנה כדי לראות שהמספר לא עולה .
    השאלות שלי :

האם יש אפשרות שגם אחרי ניתוח פעם שנייה המספר שוב ייעלה לי וזה בעצם לא משנה אם אני ייעשה שוב זה תמיד יחזור ?

אני קצת סובל מסינוור קל בלילה האם זה יכול להחמיר ?

האם מבחינה בריאותית אין סכנה לעשות שוב , אפילו שלפי מה שהם אומרים הקרנית שלי עבה ?

בשביל מה הם רוצים שאני יהיה במעקב הרי ברור שהמספר ימשיך לעלות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה-תיקון

ד``ר עמי הירש
    18/07/2010

שלום,
    בהחלט לא ברור שהמספר ימשיך ויעלה... נותחת בגיל 20 ויתכן שהמספר נכון למועד הניתוח הראשון עדיין לא התייצב. כאשר עולה לדיון נושא של ניתוח נוסף ברור שעדיף ללכת על הצד הבטיחותי ביותר ולוודא שאכן לפחות שנה המספר יציב לפני שמחליטית לבצע ניתוח נוסף.
    בברכה דר' הירש עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו