לגבי ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לגבי ניתוח
    YUVI
    23/07/2010

שלום
    אני אוטוטו בן 18 ויש לי מספר -4.5 בכל עין,ואני מתכנן לעשות ניתוח לייזר וכמה דברים לא ברורים לי:
    1) חובה לחתוך את הקרנית/רשתית(מתבלבל ביניהם תמיד) או שהשיטה השתנתה?
    2) אם לאבא שלי יש רשתית דקה במידה שהומלץ לו להמנע מלייזר ,יש סיכוי שזה עבר אליי בתורשה?
    3) במידה והרשתית שלי גם דקה..אפשרי לעשות לייזר רק בשביל להוריד קצת את המספר ולהקל עליי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לגבי ניתוח

הוספת תגובה

• תשובות

פרופ' ישראל קרמר
    25/07/2010

שלום רב,
    קרוב לוודאי שאתה מתכוון לקרנית דקה מהמקובל באוכלוסיה הכללית. במידה והקרנית דקה, ניתן לעבור ניתוח מסוג PRK או LASEK המבוססים על ליטוש שטחי של השכבות השטחיות של הקרנית ולוכן בניתוח זה אין דרישה של קרנית עבה כדי להתאים לניתוח. לעומת זאת בניתוח עם חיתוך הקליפה מסוג INTRALASIK אותו אנו מבצעים במרפאתנו ישנה דרישה של עובי מינימלי של הקרנית על מנת להתאים לשיטה זו. אני מציע לבוא לבדיקה ולבדוק את עובי ומבנה הקרנית.
    בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ץודה על התשובה ועוד משהו

YUVI
    26/07/2010

אז בכל ניתוח צריך לחתוך את הקרנית?
    זה הדבר היחיד שאני חושש ממנו המחשבה על זה לא כ''כ נעימה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לא! בPRK או לאסק - אין חיתוך

ד''ר נדב בלפר
    29/07/2010

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו