וירוס הEBV/CMV עם הטיפול התרופתי

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• וירוס הEBV/CMV עם הטיפול התרופתי
    אסי
    01/08/2010

לאחר ניתוח הLASEK שאני מיועד לעבור השבוע, ישנן טיפות וכדורים שאני אמור לקחת למס' שבועות או חודשים ביניהם אנטיביוטיקה וסטרואידים בטיפות (VIGAMOX ו-MAXIDEX).
    השאלה שלי היא אם הוירוס EBV או CMV (מחלת הנשיקה) נמצא אצלי בדם (כי עברתי את המחלה לאחרונה) - האם זה יכול לגרום לסיבוכים (הבנתי שיש איזשהו סיבוך בין אנטיביוטיקה למחלה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וירוס הCMV/EBV

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2010

אסי שלום,
    אין שום בעיה ואין שום קשר בין וירוס הEBV או CMV ותהליך הריפוי של הקנית לאחר ניתוח LASEK.
    אין שם קשר בין טיפות הסטרואידים והאנטיביטיקה לוירוס הEBV.
    בכל מקרה כדאי לעבור ניתוח כאשר המחלה האקטיבית נמצאת בשלב שקט לחלוטין.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אסי

דר ויסוקובסקי
    12/08/2010

אין סתירה אין סיכון ואין שום בעיה עם נטילת הטיפות שהנחו אותך לאחר טיפול לתיקון ראיה בלייזר עם נוכחותה לאחרונה של מחלת הנשיקה בגופך.

בברכה,

דר מרק ויסוקובסקי - רופא עיניים מנתח במכון care הרשת הבינלאומית לתיקון ראיה בלייזר.

הכותב הינו מנהל רופאי בחברת care vision ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו