מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בעין לאחר ניתוחהדס11/11/2007
שלום,
לפני 10 ימים עברתי לאזיק זיאופטיק אצל פרופ' פרוכט בהדסה אופטימל.
בימים האחרונים הופיע אצלי מעין לחץ קל בעין ימין, שבא והולך. הלחץ קליל ביותר ואפילו לא כואב, אבל קצת מלחיץ ומציק, במיוחד שזה אחרי ניתוח..אני מרגישה שהוא מקרין על האיזור שמסביב לעין (הרקה והמצח)
יש לציין שאני רואה טוב מאוד, ואין לי אודם, יובש או הפרשות.
מה דעתך? האם זו תופעה נורמלית לאחר ניתוח או שעליי להתחיל לדאוג?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לדאגה
ד''ר דוד לנדאו11/11/2007הד שלום,
מה שאת מתארת הם ככל כנשמע סימנים קלים של יובש בעיניים.
אם הראיה שלך תקינה ומדובר בלחץ קל בלבד סביר מאוד להניח ששימוש בטיפות של תחליפי דמעות ללא חומרי שימור יקלו עליך מאוד.
לדעתי אין מקום לדאגה, הכל נשמע לי תקין לחלוטין.
במידה ולמרות האמור לעייל ואת עדין מודאגת, אנא, אל תהססי, התקשרי למכון ואחד הרופאים יקבל אותך לבדיקה ויתן לך את הטיפול המתאים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמקווה שאני לא מנדנדת,
הדס11/11/2007קודם כל תודה על תשובתך המפורטת!
אכן, הרגעת אותי מאוד.
עד עכשיו שמתי את הדמעות המלאכותיות בצורה לא סדירה- (פעם ביומיים...) וזאת למרות שאני עובדת על מחשב כ10-12 שעות ביום. מעתה אקפיד לשים אותן בסדירות ואני מקווה שהבעיה תיפטר.
תודה רבה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשמחתי לעזור
ד''ר דוד לנדאו13/11/2007הדס שלום,
שמחתי שיכולתי לעזור.
אכן, הקפידי על הטיפול בדמעות מלאכותיות מספר רב של פעמים ביום.
אם עדין יש בעיה, הרופאים במכון תמיד יהיו לרשותך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאחרי שימוש רב בדמעות- אכן עבר לחלוט
הדס13/11/2007עבר לחלוטין.
תודה :-)
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)