מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..michel12/11/2007
שלום אני בחורה בת 19 אני מרכיבה משקפיים בערך מגיל 13-12.
אבל בשנתיים -שלוש האחרונות אני רק עם עדשות מגע חודשיות.
הייתי רוצה לדעת יותר מתי הכי מומלץ יהיה אפשר לעשות הסרת משקפיים/עדשות
ולהסתדר בלעדייהם. המידה שלי היא 2- בשתיי העיניים ואין לי צילינדר. וכמה בערך בסביבות זה יעלה..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמן המתאים לניתוח להסרת משקפיים
ד''ר דוד לנדאו13/11/2007שלום,
הדרישה הבסיסית שלנו היא יציבות של מרשם המשקפיים במשך שנה לפחות.
אנחנו מאמינים שתהליך הגדילה של העיניים נעצר בסיום גיל ההתבגרות.
יש אנשים שמסיימים את תהליך צמיחה מוקדם יותר ואחרים מאוחר יותר.
מקובל לא לבצע ניתוח להסרת משקפיים לפני גיל 18 שנים וצריך לוודא היטב שמרשם המשקפיים יציב.
לצורך זה ניתן להעזר באופטומטריסט שלך שאני מקווה שבדק אותך בשנתיים שלוש האחרונות לפני שמכר לך את עדשות המגע ולקבל ממנו את הסטורית המרשמים שלך.
לגבי המחיר, משתנה מאוד ממכון למכון ותלוי במרכיבים נוספים שיש לעיתים להוסיף על מנת לשפר את הסיכויים להצלחה.
כעיקרון, לדעתי נושא המחיר צריך להיות במקום נמוך בסדר העדיפויות כאשר בוחרים מכון לעשות בו את הניתוח.
ממליץ מאוד לקבוע בדיקת התאמה, לבא אליה מוכנים עם הסטורית המרשמים מהאופטומטריסט שלך ולקבל ייעוץ מסודר לגבי האפשרות שלך לעבור ניתוח ובאיזו שיטה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)