שתי שאלות חשובות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שתי שאלות חשובות

אני עכשיו בתהליך שלבדוק מכונים לגבי התאמת לייזר להסרת משקפיים -אני עד היום מרכיב עדשות מגע יותר מ-10 שנים .. אני בן 28 - לא השתנה לי מספר בשנים האחרונות
    אני כרגע יש לי בעין ימין 3.75 צילנדר 1.00 - ובעין שמאל 3.75 - 1.75 צילנדר -יש לי בעיה מרחוק
    מבט ראשוני על פי הנתונים האלו - הניתוח אמור לתת תוצאה 6:6 -והשיטה שאמורה להתאים לי לא תהיה שיטה מיוחדת ?ןמסובכת

והשאלה השנייה- כאשר אני עושה בדיקה נגיד יום א במכון מסויים
    ואני רוצה ללכת לבדוק בעוד מכון - מה ההפרש שאני צריך ללכת למכון אחר -בגלל שהבנתי שצריך לעשות בדיקה מעקיפה ומכניסים לי חומר לעיניים להרחבת האישונים - כלומר

אני יכול ללכת למכון אחד ביום א וביום ג ללכת לעוד מכון - זה לא יפגע בעיניים -אין איזה סיכון או הגבלה שצריך לחכות מבדיקה לבדיקה
    אשמח לשמוע את עצות הדוקטורים
    תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שתי שאלות חשובות

הוספת תגובה

• תיקון צילינדר

פרופ' ישראל קרמר
    13/08/2010

יוסי שלום רב,

על מנת לתקן צילינדר בדרגה גבוהה כמו שלך במשקפיים, יש להשתמש בטכנולוגיית ליטוש לייזר מתוחכמת הנקראת Wavefront.
    במכון שלנו קיימת טכנולוגיית ליטוש רובוטי הנקראת CustomVue או CV, המסוגלת לעקוב אחרי התנועה הסיבובית של העין בזמן הטיפול עצמו (בזמן אמת) וע"י כך להשיג תוצאה מדוייקת יותר ממערכות לייזר הקיימות שוק. עליך לבוא לבדיקה כדי להווכח באם אתה מתאים לשיטת ליטוש זו.
    אין בעיה להיבדק במכונים אחרים אחרי יומיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות והמידע

יוסי
    13/08/2010

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו