לאחר ניתוח PRK- פזילה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח PRK- פזילה
    רועי
    12/08/2010

שלום
    לפני כ-4 חודשים עברתי ניתוח PRK להסרת משקפיים. סה"כ אני מאוד מרוצה, אולם לאחרונה התחלתי לחוש מעין טשטוש קל כשאני לא מתמקד בנקודה ספציפית.
    לאחר שהייתי אצל אופטומטריסט לצורך הסרת סעיף משקפיים ברשיון, נאמר לי כי ייתכן שיש נטייה קלה לפזילה. מה שקרה בפועל הוא שבבדיקה של מספר ריבועים אותם אני רואה, ללא התמקדת- ראיתי ארבע, וכאשר התמקדתי ראיתי שניים/שלושה.

האם התופעה הזו היא נורמלית, והאם היא אמורה לעבור עם הזמן, או שמא עליי לחשוש? האם ניתן לתקן זאת?
    תודה מראש
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח PRK- פזילה

הוספת תגובה

• פזילה לאחר ניתוח PRK

פרופ' ישראל קרמר
    13/08/2010

רועי שלום רב,
    לעיתים מתפתח יובש לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים, ויתכן שזו הבעיה שלך כרגע.
    אני מציע להשתמש בטיפות הנקראות הילוקמוד, שזו משאבת טפטוף. יש להשתמש בתרופה זו מס' חודשים. יש לבוא לביקורת ולעבור בדיקה רפואית כדי לזהות בעייה של תגובת ריפוי בקרנית המלוטשת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפות הילוקומד

רועי
    19/08/2010

תודה פרופסור קרמר
    לא הבנתי האם אתה ממליץ להשתמש בכל מקרה בהילוקומוד ובנסוף לגשת ולרופא לבדיקה, או רק לאחר בדיקה אצל הרופא להשתמש בטיפות?
    תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו