מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח PRK- פזילהרועי12/08/2010
שלום
לפני כ-4 חודשים עברתי ניתוח PRK להסרת משקפיים. סה"כ אני מאוד מרוצה, אולם לאחרונה התחלתי לחוש מעין טשטוש קל כשאני לא מתמקד בנקודה ספציפית.
לאחר שהייתי אצל אופטומטריסט לצורך הסרת סעיף משקפיים ברשיון, נאמר לי כי ייתכן שיש נטייה קלה לפזילה. מה שקרה בפועל הוא שבבדיקה של מספר ריבועים אותם אני רואה, ללא התמקדת- ראיתי ארבע, וכאשר התמקדתי ראיתי שניים/שלושה.
האם התופעה הזו היא נורמלית, והאם היא אמורה לעבור עם הזמן, או שמא עליי לחשוש? האם ניתן לתקן זאת?
תודה מראש
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה לאחר ניתוח PRK
פרופ' ישראל קרמר13/08/2010רועי שלום רב,
לעיתים מתפתח יובש לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים, ויתכן שזו הבעיה שלך כרגע.
אני מציע להשתמש בטיפות הנקראות הילוקמוד, שזו משאבת טפטוף. יש להשתמש בתרופה זו מס' חודשים. יש לבוא לביקורת ולעבור בדיקה רפואית כדי לזהות בעייה של תגובת ריפוי בקרנית המלוטשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטיפות הילוקומד
רועי19/08/2010תודה פרופסור קרמר
לא הבנתי האם אתה ממליץ להשתמש בכל מקרה בהילוקומוד ובנסוף לגשת ולרופא לבדיקה, או רק לאחר בדיקה אצל הרופא להשתמש בטיפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)