משך הזמן עד לראייה תקינה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• משך הזמן עד לראייה תקינה
    אביב
    25/08/2010

שלום,
    אני מעוניין לדעת כמה זמן נמשך כל התהליך מהבדיקה הראשונית ביותר עד למצב בו הראייה תקינה.
    כמובן שזה תלוי במכון אבל באופן כללי כמה זמן נמשך כל העניין הפרוצדורלי מהבעת הרצון לבצע את הניתוח ועד אשר הראייה תקינה לאחר הניתוח.
    האם זה משהו של מהיום להיום, או משבוע לשבוע?כאשר אני פונה למכון על מנת לבצע את הניתוח האם הנוהלים השונים שצריכים להתבצע עד הניתוח לוקחים זמן רב?

וכל מה שנאמר פה יכול להסתכם במשפט אחד: האם יכולה להיות לי ראייה תקינה בעוד חודש מהיום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    משך הזמן עד לראייה תקינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר עמי הירש
    26/08/2010

שלום רב,
    עפ"י בדיקת ההתאמה ייקבע
    א. האם אתה מתאים לטיפול לייזר?
    ב. במידה וכן, לאיזה סוג של טיפול
    תהליך ההתאוששות מהניתוחים השונים כרוך בפרקי זמן משתנים. ככלל, כעבור כחודש הראייה תקינה

בברכה
    דר' הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אביב
    26/08/2010

עוד לא הייתי בבדיקת התאמה. מהשאלה שלך אני מבין שמשך הזמן תלוי בסוג הטיפול(?).
    אני הייתי רוצה לדעת עם כל התהליך מהתחלתו ועד למצב שהראייה תקינה כרוך בהרבה טיפול משרדי ממושך (בירוקרטיה) ובדיקות שונות?
    *בממוצע (ללא תלות בסוג הטיפול והמכון), תוך כמה זמן מרגע בדיקת ההתאמה הניתוח מתבצע?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו