מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משך הזמן עד לראייה תקינהאביב25/08/2010
שלום,
אני מעוניין לדעת כמה זמן נמשך כל התהליך מהבדיקה הראשונית ביותר עד למצב בו הראייה תקינה.
כמובן שזה תלוי במכון אבל באופן כללי כמה זמן נמשך כל העניין הפרוצדורלי מהבעת הרצון לבצע את הניתוח ועד אשר הראייה תקינה לאחר הניתוח.
האם זה משהו של מהיום להיום, או משבוע לשבוע?כאשר אני פונה למכון על מנת לבצע את הניתוח האם הנוהלים השונים שצריכים להתבצע עד הניתוח לוקחים זמן רב?
וכל מה שנאמר פה יכול להסתכם במשפט אחד: האם יכולה להיות לי ראייה תקינה בעוד חודש מהיום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר עמי הירש26/08/2010שלום רב,
עפ"י בדיקת ההתאמה ייקבע
א. האם אתה מתאים לטיפול לייזר?
ב. במידה וכן, לאיזה סוג של טיפול
תהליך ההתאוששות מהניתוחים השונים כרוך בפרקי זמן משתנים. ככלל, כעבור כחודש הראייה תקינה
בברכה
דר' הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשלום
אביב26/08/2010עוד לא הייתי בבדיקת התאמה. מהשאלה שלך אני מבין שמשך הזמן תלוי בסוג הטיפול(?).
אני הייתי רוצה לדעת עם כל התהליך מהתחלתו ועד למצב שהראייה תקינה כרוך בהרבה טיפול משרדי ממושך (בירוקרטיה) ובדיקות שונות?
*בממוצע (ללא תלות בסוג הטיפול והמכון), תוך כמה זמן מרגע בדיקת ההתאמה הניתוח מתבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)