מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- lasek או interlasikרועי01/09/2010
שלום, אני בחור צעיר בן 25 בריא, בעל מספרים נמוכים יחסית (2 בימין ו-2.5 בשמאל)
עובי קרנית טובה לפי מה שנאמר לי 530 בערך, עפ"י הבדיקה שביצעתי נמצאתי תקין לכל סוגי הניתוחים, שאלתי היא:
מהו הניתוח הנכון בעבורי (LASEK OR INTERLASIK) ? ברור לי בדיוק מה מבוצע בכל ניתוח, מהו תהליך ההחלמה וכו, אך מאחר ויש לי אפשרות בחירה אני קצת מבולבל ולא בטוח איזה ניתוח עליי לעבור?
השאלה היא: לבחור צעיר ובריא שמתאים לכל סוגי הניתוחים , איזה ניתוח מומלץ לבצע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר lasek או interlasik
פרופ' ישראל קרמר08/09/2010שלום רב,
הניתוח מסוג LASEK או PRK הוא ניתוח בטוח ויעיל. היות והוא לא כולל את המרכיב הכירורגי של חיתוך הקליפה בשלב הראשון של הניתוח , יש לקחת בחשבון כי ההחלמה הראיתית בעקבותיו תהיה איטית יחסית לניתוח מסוג INTRA LASIK שהוא ניתוח בעל שלב כירורגי של חיתוך הקליפה וביצוע ליטוש הלייזר מתחת לקליפה. ההחלמה הראייתית לאחר ניתוח הINTRALASIK היא מהירה מאוד- כ24 שעות וגם נוחה מאוד היות ואין כאבים כפי שיכול לקרות בימים הראשונים לאחר ניתוח מסוג LASEK.
בסה"כ התוצאה הראייתית תהיה אותה התוצאה לאחר שני הניתוחים, אך בעקבות ניתוח הLASEK יש לקחת בחשבון שהיא תושג לעיתים רק אחרי חודש-חודש וחצי ובימים הראשונים לאחר ניתוח הLASEK תהיה אי נוחות משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)