שלום רב

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שלום רב
    אופיר
    03/09/2010

עברתי ביום שלישי האחרון הסרת משקפיים בלייזר.
    בעין שמאל רעדתי בעת ביצוע הלייזר. כבר אחרי שיצאתי מהניתוח הרגשתי כי עין שמאל רואה פחות טוב מימין. היום אחרי שלושה ימים אני רואה הבדל משמעותי בין עין שמאל לימין, כאשר ימין מתפקדת בצורה תקינה ואני רואה איתה באופן יחסית ברור שלטים ואותיות לעומתה עין שמאל מטושטשת לגמרי ואני לא יכול לקורא או לראות שום דבר (הרבה יותר גרוע ממה שהיה לפני הניתוח).
    אני ממש לא רואה טוב בעין שמאל ומפחד מאוד שהיא לא תתייצב.
    אמרתי לרופאה המנתחת אך היא לא נתנה יחס לדברי כאשר אמרה שזו עוד מוקדם מידי לראות תוצאות.
    נותחתי בשתי העיניים שהמספרים שלי הם בין 1- ל 1.5 והצילנדר גם הוא בערך 1 בשתי העיניים.
    עברתי ניתוח בשם: lassek.
    כמו כן מה המשמעות של הניתוח לגבי הגיוס שלי שאני מחכה לו ממש בקרוב ומה המשמעות לגבי הפרופיל הצבאי שלי וסוג התפקוד בצבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר

פרופ' ישראל קרמר
    08/09/2010

שלום רב,
    ניתוח מסוג LASEK כמו ניתוח מסוג PRK או ASA זהו ניתוח הכולל ליטוש שטחי (שיוף) של שטח פני הקרנית ללא כיסוי של קליפה. עקב כך תהליכי הריפוי באיזור שיוף הקרנית הם איטיים והדרגתיים ולעיתים לוקח זמן רב עד ששכבת תאי הציפוי של הקרנית (אפיתל) מחליקה את עצמה ואת שטח הפנים שלה ומתרפאה באופן מלא. לכן חדות הראייה יכולה להיות ירודה יחסית מספר שבועות ולעיתים קורה שבשתי העיניים חל תהליך שונה בקצב ההחלמה שלו ולכן הראייה בעין אחת יכולה להיות שונה מאשר בשנייה ותופעה זו לאוו דווקא קשורה ברעידות שאתה מספר עליהן בזמן הניתוח.
    לעיתם יש לחכות בסבלנות תקופה ארוכה עד שהראייה מתאזנת בשתי העיניים. לעיתים רחוקות התוצאוה האופטית שונה בין שתי העיניים ודורשת תיקון בעין אחת אך ההחלטה על התיקון יש לקבל רק אחרי לפחות חצי שנה של מעקב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו