מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר Nidek EC-5000גדעון20/09/2010
נאמר לי כי ברשת שבע עיניים משתמשים במכשור מאוד ישן. בדקתי איתם, מסתבר שהם משתמשים במכשיר לייזר מסוג Nidek EC-5000 ונאמר לי על ידם כי זהו מכשיר חדיש.
חיפוש קצר באינטרנט מראה שהוא קיבל אישור FDA כבר ב 1998, כלומר לפני 12 שנים.
לא קצת ישן מידי? אני בטוח שמאז היו התפתחויות טכנולוגיות גדולות..
עדיף ללכת למקום אחר עם מיכשור יותר חדש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף לשאלה
מתן23/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסוג הלייזר במרפאה.
פרופ' ישראל קרמר24/09/2010גדעון שלום רב,
אני מציע לך ליצור קשר ישיר עם המכון של שבע עיניים ולברר את הפרטים המדוייקים לגבי סוג הלייזר שלהם.
אני יכול רק לאמר כי במרכז שלנו בת"א קיים לייזר אחר הנקרא Visx Star S-4, מזה שנתיים.
בברכת שנה טובה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהישן - לא תמיד גרוע
ד''ר נדב בלפר24/09/2010כמה דברים חשובים
א - זהו מכשיר ישן (בן כ-10 שנים), העובד מצויין ונותן תוצאות טובות מאד - עם קבלות.
גם הרופאים כבר "ישנים" - או שאולי תעדיף רופא ומכשיר "חדשים"?? אני לא בטוח.
ב - המכשיר עובר תחזוקה וכיול שוטפים כמקובל.
ג - ב20 השנים האחרונות , לא היה ממש שיכלול של הלייזר מסוג אקסימר (זהו הלייזר המשמש לשיוף הקרנית בכל המכונים בכל העולם). השיכלולים הם בעיקר במדידות, בתוכנה הטיפולית ובטכניקות הסובבות את הניתוח (סכין מול לייזר לחיתך, מניעת הצטלקות ועוד). הניידק הם חברה ותיקה ומובילה עם עדכון שוטף של הנ'ל.
לטעמי - סמוך על הרופא המטפל בך.
ובוודאי - אתה מוזמן לערוך סקר ולהחליט כרצונך
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההאם המכשיר תומך ב- wave front?
מתן27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההאם המכשיר תומך ב- wave front? - תגובה
ד''ר נדב בלפר13/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההקפצה...
מתן09/10/2010???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההקפצה... - תגובה
ד''ר נדב בלפר13/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמכשיר Nidek EC-5000 - תגובה
פרופ' ישראל קרמר13/10/2010שלום רב,
בסניף שלנו בת"א במרכז עזריאלי ,קיים מכשיר לייזר חדשני מסוג 4 visex-stars
עם טכנולוגיה מתקדמת מסוג customvue Wave Front
אשמח לעזור לך
בברכה
פרו'פ קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)