עזרה דחופה !

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עזרה דחופה !
    יוסי
    24/09/2010

אני עומד לעבור ניתוח לייזר ברשת "עיניים" במועד ממש קרוב.

הניתוח יהיה בשיטת האינטראלסיק..אך כרגע לא החלטתי לגבי ה-וויבפרונט.

עובי הקרניות שלי הוא בערך : ~527 ימין ...~535 שמאל..(הבנתי שזה טיפה מעל הממוצע).
    כמו"כ הבנתי שבשיטת הוויבפרונט הלייזר "מגלח" טיפה יותר מעובי ההקרנית-בערך כ-30 מיקרון יותר.

ולכן שאלתי : בנתוניי אילו..האם כדאי להשתמש בשיטה זו בשל יתרונותיה לגבי ראיית לילה וסינוורים..או עדיף לוותר כדי שיישאר עובי קרנית עבה יותר באם אצטרך תיקונים בעתיד?!

מחכה לתשובה בקוצר רוח..בתודה מראש !
    כמו"כ תודה על כל תשובותיכם באתר שעוזרות מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עזרה דחופה !

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

יוסי
    25/09/2010

בתודה..זה חשוב לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לטעמי, סמוך על מי שבדק אותך

ד''ר נדב בלפר
    26/09/2010

ואמור לטפל בך
    ולא על רופא וירטואלי כמוני, שלא מכיר טוב את עינייך ושאר הנתונים. דון עם המנתח על האופציות ואל תעבור ניתוח עד שאתה לא מרוצה מהתשובות והאפשרויות

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• Wave front

פרופ' ישראל קרמר
    27/09/2010

יוסי שלום רב,
    שיטת ה wave front מונעת סינוורים והילות בלילה באופן מוחלט וכן גם מתקנת צילינדר באופן מדוייק יותר בהשוואה לשיטה הרגילה. אני ממליץ על שיטת ליטוש מתוחכמת זו בחום רב. 30המיקרון אינם חשובים כל כך לגבי עומק הליטוש בקנית שעוביה הוא 527/535 אלא אם כן מדובר בקוצר ראייה מאוד גבוה.

בברכה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו