טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני צריך את עזרתכם אתמול יום חמישי ה-22/11/07 עברתי ניתוח אינטרלאסיק יום לאחר הניתוח בטעות קיבלתי מרפק לעין שמאל מהבן שלי הקטן אין לי דימומים או נפיחות ,אך המכה הייתה די חזקה האם אני צריך לגשת לרופא בדחיפות או לתת לזמן לעשות את שלו? בכלל האם נתקלתם במקרה כזה בעבר ? והאם יכול להגרם נזק כל שהוא לטווח קצר או ארוך אנא תשובתכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם הראיה לא נפגעה ככל הנראה לא קרה דבר , המשך בטיפול ללא כל שינוי לפי ההוראות שקיבלת באם הנך מעונין להיות רגוע יותר אתה מוזמן בהחלט להבדק על ידי אחד מהרופאים שבמרפאתנו . ?! כמו כן יש להקפיד ולהגיע לביקורת של שבוע מיום הטיפול. ד"ר הירש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד