מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שני רופאים- שתי הצעות- מה עושים?קארין09/10/2010
שלום,
במסגרת בירורים שערכתי טרום החלטה על ניתוח ביקרתי בשני מכונים בעל ישם ידוע.באחד- המליצו לי על ניתוח אינטרלאסק - חיתוך הקרנית ללא שהוסברו לי הסיכונים הכרוכים בכך. ובאחר- נאמר לי שהפסיקו כליל ניתוחים של חיתוך הקרנית בשל הסיוכנים הרבים הכרוכים בכך לרבות העובדה ש 3 מתוך 1000 נדרשים להשתלת קרנית והציעו לי לעבור ניתח לאזק- שיוף בלבד.
יש לי מספר גבוה של 6 ו-7 וקרנית 530 בערך.
אשמח לדעת מה ההבדל המהותי בין השניים מבחינת סיכונים על מנת להחליט האם היתרון של החלמה מהירה יחסית שווה את הסיכון
כמו כן, אבקשלדעת האם ניתן לעבור ניתוח תיקון בשיטת אינטרלאסק.
בתודה מראש,
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני רופאים- שתי הצעות- מה עושים? - תגובה
ד``ר עמי הירש13/10/2010קארין שלום,
היות וטכנולוגיית האינטרלאסיק קיימת בישראל רק במכון מסויים, ולא נמצאת בכל שאר המכונים מן הסתם יתכן ובמרכזים בהם לא קיים מכשור זה, תהיה נטייה להסביר את חסרונותיו...
ואכן, קיימים מכוני לייזר בארצנו שעברו לליטוש חיצוני בלבד.
אין לי ספק שכמו שאת מציינת קיבלת הסבר נרחב מהרופא הבודק לגבי שתי שיטות הניתוח, גם אם תחליטי INTRALASIK תוכלי לבצע בעתיד טיפול משלים.
ברור מכל מקרה שלא תיקלעי למצב של סיכון בריאות הקרנית.
בברכה
דר' הירש עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)