מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת משקפייםמיכל26/11/2007
שלום רב,
שמי מיכל ואני מאוד רוצה לבצע את הניתוח להסרת משקפיים, העניין הוא שאני חיה באיטליה (טורינו) ומסיבות שונות אני מעדיפה לבצע את הניתוח בארץ. שאלתי היא, האם שהות של כחודשיים בארץ מספיקה על מנת לבצע את הניתוח על כל שלביו (בדיקת התאמה, ניתוח, מעקב ראשוני)?כאשר את הביקורת חצי שנה אבצע בחופשה הבאה .
כמה זמן עובר מבדיקת ההתאמה עד תאריך הניתוח?
האם יש סיכוי לדעתכם שהמכונים יחזרו אליי טלפונית גם לאיטליה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוח זמנים
ד''ר דוד לנדאו27/11/2007מיכל שלום,
תקופה של חודשיים אמורה להספיק על מנת לאפשר בדיקת התאמה, ניתוח ומעקב של חודש.
במרבית המקרים, אם הכל הולך כשורה, אין כל בעיה לחזור לביקורת אחרי חצי שנה מכיוון שניתן לתאם ביקורת של שלושה חודשים אצל עמית למקצוע באיטליה.
בדרך כלל ניתן לבצע את הניתוח תוך שבוע מבדיקת ההתאמה (תלוי בעומס של המנתח).
לגבי חזרה טלפונית לאיטליה, אין לי מושג אבל ניתן לדעתי לשלוח הודעה דואר אלקטרוני באינטרנט ולהתכתב דרך האינטרנט בכל הנוגע לקביעת מועד ההתאמה ושאלות בסיסיות ראשוניות.
נסי [email protected]
אשמח לפגוש אותך בבדיקת ההתאמה
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)