שיטת PRK לקרנית דקה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שיטת PRK לקרנית דקה
    בנימין
    26/11/2007

שלום וברכה.
    עובי הקרנית הוא 480 מיקרון. ומס' המשקפים שאני מרכיב הוא 10.5 בערך ויתכן 11.
    לאחר בדיקה הובהר לי שניתן לעשות ניתוח בשיטת ה-PRK. אך אם אצטרך בעתיד תיקון, לא ניתן יהיה לתקן ואצטרך כנראה להרכיב משקפים עם מס' 1 עד 2.
    לא מזה אני חושש.
    אם אני אצטרך תיקון אחר? שלא קשור לתיקון הראיה ונוצר בעקבות הניתוח. מה קורה אז?
    נכון שהובהר לי של התופעות הלואי הן זמניות. אבל בדיוק מאלו צריכים לחשוש.
    מה עושים?

אודה לך על תשובה ממוקדת.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שיטת PRK לקרנית דקה

הוספת תגובה

• היחס בין עובי הקרנית ומרשם המשקפיים

ד''ר דוד לנדאו
    27/11/2007

בנימין שלום,

עובי קרנית של 480 מיקרון עם מרשם משקפיים של קרוב ל- 11 דיאופטריות מהווה אתגר.
    אין לי ספק שרק בשיטות הלייזר על פני השטח ניתן לסייע לך וגם אז ללא אפשרות של תיקון.
    ואכן צריך לקחת בחשבון שיתכן וישאר מספר קטן בסוף הניתוח מכיוון שלא ניתן להסיר את כל המרשם בוודאות.

לגבי פעולות אחרות שיש צרוך לבצע שאינן קשורות לתיקון הראיה אך נוצרות בעקבות הניתוח, במרבית המקרים אין צורך בהסרת רקמה נוספת מהקרנית ולכן ניתן לטפל בהם ללא חשש.

ממליץ מאוד לשבת שוב עם המנתח המיועד שלך וללבן איתו את כל החששות שלך.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה.

בנימין
    28/11/2007

בשורות טובות ורפואה שלימה.
    בנימין

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו