מיואש חייב עזרה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מיואש חייב עזרה
    חי
    03/11/2010

שלום שמי חי בעוד חודש בן 21.
    ב6/09 עשיתי ניתוח להסרת משקפיים(לא אציין כרגע את המקום)ללא חיתוך הקרנית
    כיום כבר שנה וחצי אחרי אני עדיין בבעיה.זה השאיר לי את עין ימין פלוס חצי ועין שמאל למינוס חצי,זה ממש מפריע לי וכל פעם אומרים לי תבוא לביקורת עוד שלושה חודישם שים גנטיל וזה יהיה בסדר(בפעם האחרונה הרופא גם הביא לי תרגיל של שתי דקות כל יום למיקוד) זה לא עוזר אני מגיע למצב שאני קוראה אני סוגר עין אחת הרבה פעמים כדי להתרכז ולפעמים למשהו רחוק הפוך עם העין השנייה זה גם שינה לי תעין הדומיננתית מימין לשמאל..וגם ההילות והסינוורים אני שנה וחצי אחרי כמעט וכל רמזור שאני רואה ומנורה נראית לי ממש מרוחה פשוט קשה לי
    ואני מרגיש לא ממוקד קשה לי לקרוא אפילו...מה לעשות?האופרמריסט הקודם שלי טוען שאני צריך משקפיים לפחות לנהיגה קריאה וכ"ו(אבל אני לא ידוע מה יהיה עם הסינוורים במצב כזה)אני נואש אני חייל שנפצעתי בתחילת טירונות אבל כבר במטווחים הראשונים ראיתי שאני בבעיה..
    האם לעשות תיקון?אם איזה רופא אפשר להתייעץ ממקום אחר שלא קשור למקום שעשיתי תלייזר אני מרגיש שהם מושכים אותי ולא אורמים את האמת?תגידו לי רק לאיזה כיוון ללכת כי אני כבר לא מסוגל יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מיואש חייב עזרה

הוספת תגובה

• מיואש חייב עזרה - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    07/11/2010

מצא רופא שאתה סומך עליו - ופעל בעצתו לאחר בדיקה מדוקדקת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו