מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואש חייב עזרהחי03/11/2010
שלום שמי חי בעוד חודש בן 21.
ב6/09 עשיתי ניתוח להסרת משקפיים(לא אציין כרגע את המקום)ללא חיתוך הקרנית
כיום כבר שנה וחצי אחרי אני עדיין בבעיה.זה השאיר לי את עין ימין פלוס חצי ועין שמאל למינוס חצי,זה ממש מפריע לי וכל פעם אומרים לי תבוא לביקורת עוד שלושה חודישם שים גנטיל וזה יהיה בסדר(בפעם האחרונה הרופא גם הביא לי תרגיל של שתי דקות כל יום למיקוד) זה לא עוזר אני מגיע למצב שאני קוראה אני סוגר עין אחת הרבה פעמים כדי להתרכז ולפעמים למשהו רחוק הפוך עם העין השנייה זה גם שינה לי תעין הדומיננתית מימין לשמאל..וגם ההילות והסינוורים אני שנה וחצי אחרי כמעט וכל רמזור שאני רואה ומנורה נראית לי ממש מרוחה פשוט קשה לי
ואני מרגיש לא ממוקד קשה לי לקרוא אפילו...מה לעשות?האופרמריסט הקודם שלי טוען שאני צריך משקפיים לפחות לנהיגה קריאה וכ"ו(אבל אני לא ידוע מה יהיה עם הסינוורים במצב כזה)אני נואש אני חייל שנפצעתי בתחילת טירונות אבל כבר במטווחים הראשונים ראיתי שאני בבעיה..
האם לעשות תיקון?אם איזה רופא אפשר להתייעץ ממקום אחר שלא קשור למקום שעשיתי תלייזר אני מרגיש שהם מושכים אותי ולא אורמים את האמת?תגידו לי רק לאיזה כיוון ללכת כי אני כבר לא מסוגל יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש חייב עזרה - תגובה
ד''ר נדב בלפר07/11/2010מצא רופא שאתה סומך עליו - ופעל בעצתו לאחר בדיקה מדוקדקת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)