ניתוח חוזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח חוזר
    אושר
    16/11/2010

שלום,
    עברתי ניתוח לפני כשנתיים, בחודשים האחרונים הראייה שלי הדרדרה, כרגע איני יכולה לנהוג או לזהות אנשים מרחוק. חשוב לציין שהיה לי צילינדר גבוה.

כהגעתי לבקורת אצל הרופא המנתח שלי, אמר שהוא ממליץ לי על ניתוח חוזר שישפר לי את הראיה באופן משמעותי ושיש לי קרנית עבה.

ההחלמה מהניתוח הקודם היתה קשה יחסית, העיניים שלי מאוד רגישות לאור ולקח לי שבוע להתאושש ולצאת מהבית, הפעם הוא ציין כי ההחלמה תהיה קשה יותר כיון שהוא לא חותך את העיין, משייף בלבד, ורוצה להתחיל רק עם עין ימין, לראות את התגובה ואח"כ לקבוע מועד נוסף לעין שמאל.

עוד דבר- לפני כחודש קיבלתי ממנו טיפול לעניים יבשות ועם לחץ, הטיפול לא עזר,
    אציין גם כי בשעות הבוקר, מהשעה שאני מתעוררת ולשעות הקורובת אני רואה מעולה, עם המאמץ ובמשך היום זה הופך קיצוני.

האם תמליצ/ו לי לעבור ניתוח חוזר?

אשמח לתגובות,
    אושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח חוזר

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    16/11/2010

זה מצב אפשרי. לשמחתינו לא שכיח. מציע לך לסמוך על רופאך המטפל יותר מאשר על רופאך הוירטואלי (אני, למשל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי,

אושר
    18/11/2010

אוקי, החלטתי שאעשה זאת, תודה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    21/11/2010

בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו