4 חודש אחרי PRK - עדיין רואה הילות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• 4 חודש אחרי PRK - עדיין רואה הילות
    יואב
    06/12/2010

יש לציין שהראייה שלי עדיין לא התייצבה ועדיין לעיתים יש שיפור בראייה (החלמה איטית)

2 שאלות:

1. האם נגזר עלי לחיות עם הילות בלילה למשך כל חיי או שזה עוד יכול להשתפר עם הזמן? (ואם כן, מתי)
    (יש לציין שבביקורת שהייתה לי לפני חודש הרופא אמר שזה אמור להשתפר עם הזמן.. השאלה האם זה משו שניתן לבדוק בבדיקה??

2. מה דרכי טיפול בזה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 4 חודש אחרי PRK - עדיין רואה הילות - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    10/12/2010

שלום רב,
    ההילות בלילה ישתפרו עם הזמן, אין מה לדאוג!! זה יכול לקחת מספר חודשים.
    לא ניתן לבדוק את נושא ההילות עד שלא חולפים מספר חודשים מיום הניתוח.

לטיפול בהילות ניתן להשתמש בטיפות, אשר גורמות להיצרות האישון, בשם אלפאגאן, אך מומלץ להשתמש בהן רק לאחר חודשיים- 3 חודשים מהניתוח.

בברכה,
    פורופסור קרמר ישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• 4 שאלות

בגי
    10/12/2010

1. האם הטיפות גורמות לריפוי התופעה או שצריך להשתמש בהם באופן קבוע כל לילה?
    2. עד כמה הטיפות אפקטיביות ופותרות את בעיית ההילות?
    3. האם מומלץ להתחיל כמה שיותר מוקדם עם הטיפות או שזה לא משנה אם אני מתחיל טיפול טיפות עכשיו או לדוגמא עוד 3 חודשים מהיום? האם טיפול מוקדם מגדיל את הסיכוי להחלמה מההילות?
    4. האם לפני תחילת טיפול בטיפות צריך לבוא אלייך לבדיקה/ביקורת?

אני 4.5 חודש לאחר הניתוח.. עדיין לא הגעתי לתוצאה מיבטית (החלמה איטית.. הראייה עדיין לא התייצבה)

תודה!

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל את תגובתך פרופסור

בגי
    16/12/2010

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו