ניתוח להורדת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח להורדת משקפיים
    ודים
    04/12/2007

שלום רב.
    ברצוני לדעת מה ההבדל העיקרי בין 2 הניתוחים היתרונות והחסרונות של השיטות

1. שיטת ה - super prk
    2. שיטת ה - lasek

והאים יש יתרון לאחד מן השיטות על השניה

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח להורדת משקפיים

הוספת תגובה

• בדיקת התאמה לניתוח לייזר

ora
    23/03/2009

שלום! אני בת 17 וחצי ורוצה לעשות בדיקת התאמה להורדת משקפיים בליזר. אני יכולה לעשות את זה כבר בגיל הזה או שאצטרך לחכות עד גיל 18? אם אפשר לעשות, עדיף שאני אחכה לגיל 18 או שאין הבדל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין השיטות?

ד''ר דוד לנדאו
    07/12/2007

ודים שלום

PRK ו- LASEK וכן ASA, Super-lasik ועוד הם שמות שיווקיים נרדפים לשיטת הלייזר על פני השטח, מלבד שינויים קלים בצורת ביצוע הניתוח אין ביניהם כל הבדלים.

נראה לי שניתן לתאר את ההבדל בין השיטות האילו כהבדל בין ספר ומעצב שיער.

לסיכום:
    אין הבדלים עקרניים בין השמות או בניתוח שמאחורי השמות ולכן אני לא מכיר יתרונות וחסרונות למעט העובדה שכדאי מאוד להיזהר ממכון המציע שיטה ידועה ומוכרת תחת שם "חדש" כדי להטעות אותך לחשוב שהם המציאו את הגלגל מחדש.

הרשה לי להזמין אותך לבדיקת התאמה לניתוח בהדסה אופטימל, בשיחה שאני נותן במסגרת בדיקת ההתאמה אני מסביר את השיטות השונות להסרת משקפיים יתרונות וחסרונות ובסוף היום תוכל להחליט בעצמך מה השיטה הרצויה לך

לרשותך תמיד

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו