מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להורדת משקפייםודים04/12/2007
שלום רב.
ברצוני לדעת מה ההבדל העיקרי בין 2 הניתוחים היתרונות והחסרונות של השיטות
1. שיטת ה - super prk
2. שיטת ה - lasek
והאים יש יתרון לאחד מן השיטות על השניה
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת התאמה לניתוח לייזר
ora23/03/2009שלום! אני בת 17 וחצי ורוצה לעשות בדיקת התאמה להורדת משקפיים בליזר. אני יכולה לעשות את זה כבר בגיל הזה או שאצטרך לחכות עד גיל 18? אם אפשר לעשות, עדיף שאני אחכה לגיל 18 או שאין הבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההבדלים בין השיטות?
ד''ר דוד לנדאו07/12/2007ודים שלום
PRK ו- LASEK וכן ASA, Super-lasik ועוד הם שמות שיווקיים נרדפים לשיטת הלייזר על פני השטח, מלבד שינויים קלים בצורת ביצוע הניתוח אין ביניהם כל הבדלים.
נראה לי שניתן לתאר את ההבדל בין השיטות האילו כהבדל בין ספר ומעצב שיער.
לסיכום:
אין הבדלים עקרניים בין השמות או בניתוח שמאחורי השמות ולכן אני לא מכיר יתרונות וחסרונות למעט העובדה שכדאי מאוד להיזהר ממכון המציע שיטה ידועה ומוכרת תחת שם "חדש" כדי להטעות אותך לחשוב שהם המציאו את הגלגל מחדש.
הרשה לי להזמין אותך לבדיקת התאמה לניתוח בהדסה אופטימל, בשיחה שאני נותן במסגרת בדיקת ההתאמה אני מסביר את השיטות השונות להסרת משקפיים יתרונות וחסרונות ובסוף היום תוכל להחליט בעצמך מה השיטה הרצויה לך
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)