מפחדת מהניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מפחדת מהניתוח
    מרינה
    05/12/2007

שלום, אני מאוד רוצה לעשות את ניתוח הסרת המשקפיים בלייזר , מכוון שיש לי מספר גדול 4- ואיני מסוגלת לשים יותר עדשות מגע מכוון שכנראה התפתחה לי אי סבילות לעדשות ... אך אני מאוד מפחדת מזה שמשהו עלול להשתבש... האם החששות שלי מוצדקות? והיכן המקום הכי טוב ובטוח לעשות את הניתוח? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מפחדת מהניתוח

הוספת תגובה

• ידע במקום פחד

ד''ר דוד לנדאו
    07/12/2007

מרינה שלום,

כמו כל ניתוח הקיים בעולם גם לניתוחי לייזר להסרת משקפיים יש יתרונות וחסרונות.
    גם בידיים של המנתח הכי מנוסה יש לצערי אחוז קטן של סיבוכים.
    החכמה האם המנתח שלך מסוגל לטפל כראוי במקרה הצורך.

לדעתי המכון המומלץ ביותר הוא מכון ותיק, עם מנתחים מנוסים ומוניטין חיובי היכול להציע מגוון שיטות להסרת משקפיים הן בלייזר בהן באמצעים אחרים (ולא מכון היכול להציע שיטה אחת בלבד).

הרשי לי להזמין אותך לבדיקת התאמה בהדסה אופטימל, במסגרת הבדיקה נבדוק את העיניים שלך כדי לוודא שאת יכולה לעבור את הניתוח ותקבלי מידע רב וחשוב לגבי השיטות השונות להסרת משקפיים, סיכויים להצלחה וסיכונים כדי שבסופו של דבר תוכלי לקבל החלטה מבוססת על ידע.

מניסיוני ככל האנחנו יודעים יותר על נושא, אנחנו מבינים יותר ויכולים לפחד פחות

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו