מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת מהניתוחמרינה05/12/2007
שלום, אני מאוד רוצה לעשות את ניתוח הסרת המשקפיים בלייזר , מכוון שיש לי מספר גדול 4- ואיני מסוגלת לשים יותר עדשות מגע מכוון שכנראה התפתחה לי אי סבילות לעדשות ... אך אני מאוד מפחדת מזה שמשהו עלול להשתבש... האם החששות שלי מוצדקות? והיכן המקום הכי טוב ובטוח לעשות את הניתוח? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידע במקום פחד
ד''ר דוד לנדאו07/12/2007מרינה שלום,
כמו כל ניתוח הקיים בעולם גם לניתוחי לייזר להסרת משקפיים יש יתרונות וחסרונות.
גם בידיים של המנתח הכי מנוסה יש לצערי אחוז קטן של סיבוכים.
החכמה האם המנתח שלך מסוגל לטפל כראוי במקרה הצורך.
לדעתי המכון המומלץ ביותר הוא מכון ותיק, עם מנתחים מנוסים ומוניטין חיובי היכול להציע מגוון שיטות להסרת משקפיים הן בלייזר בהן באמצעים אחרים (ולא מכון היכול להציע שיטה אחת בלבד).
הרשי לי להזמין אותך לבדיקת התאמה בהדסה אופטימל, במסגרת הבדיקה נבדוק את העיניים שלך כדי לוודא שאת יכולה לעבור את הניתוח ותקבלי מידע רב וחשוב לגבי השיטות השונות להסרת משקפיים, סיכויים להצלחה וסיכונים כדי שבסופו של דבר תוכלי לקבל החלטה מבוססת על ידע.
מניסיוני ככל האנחנו יודעים יותר על נושא, אנחנו מבינים יותר ויכולים לפחד פחות
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)