רוצה להסיר משקפיים אבל עם יובש בעין

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• רוצה להסיר משקפיים אבל עם יובש בעין
    יניב אברהמי
    21/12/2010

אני מאז גיל 15 עם משקפיים כיום אני בן 22 שעומד להשתחרר מהצבא ומשתוקק כבר להוריד
    את המשקפיים הבעיה שמאז שהתחלתי להרכיב עדשות מגיל 16 גיליתי שהעיניים שלי לא מחבבות כל-כך עדשות ואני אפרט:
    אני צריך לנקות את העדשה ברמה לא נורמלית לעומת חברים שלי שפשוט שמים בעין ונגמר ואם אני לא מנקה אז אני לא יכול להשאיר אותה בעין כי אני מרגיש שיש גוף זר והעין נעשת אדומה

כשאני שם עדשות העיניים שלי אדומות ישר ואמרו לי שזה בגלל שהעיניים שלי מטבעם יבשות יותר מעיניים של אחרים מה שגם הגיוני!

זה יכול להיות בעייתי בניתוח לייזר עקב וזה לא יובש רציני שמפריע לתפקוד ביום יום ובלי עדשות אני לא מרגיש אותו? (לפעמים כשחם אני מרגיש טיפה יבש בעיין אבל לא ברמה שמפריעה לי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להסיר משקפיים אבל עם יובש בעין - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    21/12/2010

שלום רב
    יובש היא תופעה שכיחה לאחר ניתוחי לייזר לביטול משקפיים, אלא אם כן הנך סובל מיובש בעת הרכבת עדשות מגע כעת, סביר להניח שיהיה לך יובש תקופה מסויימת לאחר ניתוח הלייזר. לידיעה כללית ניתוח לייזר מסוג prk מלווה בפחות בעיות יובש לאחר הניתוח בהשוואה לניתוח מסוג intra lasik או lasik שבו חותכים קליפה לפני הליטוש.

בברכה,

פרופ' קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו