מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת משקפייםמישל טרובמן28/12/2010
אני מתכוונת לעבור ניתוח להסרת משקפיים בקרוב אך לא יודעת לאיזה מכון לפנות ואיזה רופא?הייתי רוצה לשמוע המלצות מנסיון אם אפשר?ומה אתם אומרים על מכון "עניים" ובית חולים אסותה בתחום?
מה גם בדקתי שתי מכונים ובשניהם נתנו לי תשובות שונות,אכן בשניהם נמצאתי מתאימה לניתוח אך באחד מהם הומלץ לבצע את הניתוח הפשוט ,הלאסק ובשני הומלץ על לאסק+ משהו של דיוק ביגלל שהעישון שלי גדול.
יש מצב שבמכון הראשון נפלה טעות או שזה משהו שאני לא חייבת ,כי ההבדל במחירים הוא משמעותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששחכתי לשאול
מישל טרובמן28/12/2010מה גם יש לי יובש בעיניים, הניתוחים שהציעו לי הם טובים למקרה של יובש?
אשמח מעוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלמה??????
מישל טרובמן05/01/2011אני לא מבינה למה אני לא מקבלת שום תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלמה?????? - תגובה
פרופ' ישראל קרמר11/01/2011שלום רב
במצבים שבהם האישון גדול הנני ממליץ על ליטוש מתוחכם מסוג custom vue או wave frontהמבוסס על איבחון של מערכת רובוטית מתוחכמת המאבחנת את קוטר האישון לפני הטיפול על מנת לטפל בכל העיוותים האופטיים של העין.
הלייזר מלטש את הקרנית בהתאם לנתוני הרובוט.
ליטוש מסוג זה מונע סינוורים בלילה. הבעייה בשיטת ה lasek היא החלמה ראייתית איטית, לעומת ניתוח מסוג intra lasik שההחלמה הראייתית לאחריו היא מהירה מאד. בניתוח זה אנו חותכים את הקליפה ע"י לייזר מתוחכם במקום סכין. בכל המכונים האחרים בארץ חותכים את הקליפה ע"י סכין וזהו ניתוח פחות בטוח. חיתוך של הקליפה ע"י לייזר מסוג intralase הוא בטוח ומדוייק יותר בהשוואה לסכין. אנו המכון היחידי שבו מבצעים ניתוח זה עם לייזר מסוג זה, שההחלמה הראייתית לניתוח היא מאד מהירה 24 שעות. יש לבוא לבדיקה כדי להווכח אם הינך מתאים לניתו מסוג זה.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלא הבנתי כמה דברים
מישל טרובמן16/01/2011הניתוח שהציעו לי במכון עיניים הוא ניתוח LASIK+C.V מה אתה אומר על ההצעה הזאת עם מה שהסברתי?ורציתי לדעת אם ניתן פה לקבל חוות דעת על רופאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח להסרת משקפיים - תגובה
פרופ' ישראל קרמר18/01/2011שלום רב,
לכל מכון יש מכשיר שונה ושיקולים רפואיים שונים בהתאם לטכנולוגיה אשר ברשותו. במכון שלנו קיימת טכנולוגיה הנקראת אינטראלאסיק, שהיא קיימת אך ורק אצלנו. בשיטה זו חותכים את הקליפה בשלב הראשון של הניתוח ע"י לייזר מתוחכם, הנקרא אינטראלייזר במקום סכין שבה משתמשים בכל המכונים האחרים בארץ, לגבי האישון הרחב יש ברשותנו טכנולוגיית ליטוש מתוחכמת הנקראת cv שמטרתה להתגבר על בעייה של אישון גדול.
אשמח לבדוק אותך במרפאתנו.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)