מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינטרלאסיק cvאבי09/12/2007
שלום
לפני שבועיים עברתי ניתוח אינטרלאסיק cv
עדיין איני רואה 6/6 בשתי העניים ,לאחר בדיקה במרפאה לפני שבוע אמרו שיש לי בעין ימין חצי מספר ובעין שמאל שלושת רבעי מספר ,האם אני צריך עוד להמתין עד שהראיה שלי תסתדר לגמרי
או שכנראה ככה אני ארה תמיד ( חשוב לציין שאני לא מרגיש שאני רואה יותר טוב מלפני שבוע
( לפני הניתוח היה לי בעין ימין 2.75 וצילנדר 2 ובעין שמאל 1.75 וצלינדר 1)
אבקש את עזרתך בתשובה מלאה ומקיפה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מעריכים תוצאות של ניתוח
ד''ר דוד לנדאו10/12/2007אבי שלום,
המטרה המוצהרת של כל הניתוחים להסרת משקפיים היא לשחרר את המנותח מהתלות במשקפיים ולאפשר ראיה תפקודית ללא משקפיים.
אין באפשרותנו להבטיח ראיה של 6/6 לכל המנותחים.
ראיה תפקודית מוגדרת כראיה המאפשרת לאדם לעשות את כל הפעילות היום יומית שלו ללא כל מגבלה הקשורה בראיה.
גם משרד הרישוי דורש ראיה של 6/12 בעין אחת כדי לאפשר רישיון נהיגה.
בצורת החיים שלנו כיום אין אנחנו זקוקים לעיתים קרובות למלא פוטנציאל הראיה של העין שלנו.
שבועיים לאחר ניתוח הוא זמן קצר יחסית על מנת להחליט אם הניתוח אכן צלח או שיש צורך לשקול טיפולים נוספים או תיקון.
ממליץ מאוד להיפגש עם הרופא המנתח שלך וללבן איתו פנים אל פנים את החששות שלך.
אני בטוח שהוא ידע להסביר לך את המצב, לבצע תיאום ציפיות מחודש ולהכין תוכנית טיפול ומעקב בהתאם לצרכים שלך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעברתי את אותו ניתוח
תוף הגשם13/12/2007
כמוך,גם אני עברתי ניתוח אינטרלאסיק cv לפני שבועיים ,בירושלים. מהתחלה היתה לי בעיה עם עין ימין ועין שמאל היתה (ונשארה נהדרת).בבדיקת ראיה אחרי שבוע,ראיתי 6/8 בקירוב, בשתי העיניים.
כששאלתי את ד"ר לוינגר על העין הימנית,הסתכל ואמר לי שמבחינת הרגשה שלי , נובעת משום שהיא יבשה (אני מקפידה להשתמש בדמעות המלאכותיות לפחות 10 פעמים ביום ,כי אני מרגישה שזה עוזר לי).מבחינת ראיה ,עובדתית ראיתי טוב יותר דווקא בעין ימין!
השינוי הגדול בהרגשתי היה ביום העשירי,הרגשתי שאני (בבוקר)"פחות מרגישה " את העין,ז"א שהרגשת "כמו עדשה" בעין פחתה).
היום,בדיוק שבועיים מהניתוח,עין שמאל לא מורגשת,עין ימין "מורגשת" לסירוגין,אך בשתיהן רואה מצוין! כולי תקווה בשבילי שעין ימין תשתפר ,ובינתים מציפה אותה בדמעות מלאכותיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)