ניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיה
    יהודה
    10/01/2011

מפרסמים ניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיה במקביל, לא ברור לי, אם הכוונה לא למונו וויזן אז אם מתקנים רוחק ראיה נגיד בגיל 45 אז בגיל 50 כבר לא רלוונטי מכיוון שרוחק הראיה גודל, אז מה הכוונה ? אני בן 45 ומתחילה להיות לי בעיה בראיה מקרוב, אם אנותח בשיטה זו היום מה יהיה בעוד כמה שנים ? הרי בגיל מבוגר יותר יש הדרדרות דרסטית בראיה מקרוב.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיה - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    11/01/2011

במידה והנך רואה לרחוק היטב ללא צורך במשקפיים , את קרוב לוודאי לא מתאימה לטיפול הלייזר. ישנה אפשרות לנסות להרכיב בעין הלא דומננטית עדשת מגע עם תיקון לקרוב ,לראות אם זה נסבל י"ע מערכת הראייה והמוח .

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יהודה
    12/01/2011

לא הסברתי את עצמי היטב, יש לי מינוס 5 ואני מתאים לניתוח, השאלה שלי מתייחסת לניתוח של קוצר ורוחק ראיה במקביל - מולטיפוקל.
    תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיה - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    19/01/2011

שלום רב,
    במידה וראייתך לרחוק טובה, והנך זקוק רק למשקפיים לראייה מקרוב, קרוב לוודאי שאינך מתאים לטיפול לייזר להורדת משקפיים.
    נושא הקרוב הוא בעייתי במקרה זה.
    ניתן לבצע תיקון לקרוב רק בעין אחת. במידה ויש לך משקפיים לרחוק ניתן לעשות תיקון מקסימלי בעין אחת, ולהשאיר 1.0 - בערך, ולקרוב בעין שניה עם שיטה שנקראת מונוויז'ן.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו