מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיהיהודה10/01/2011
מפרסמים ניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיה במקביל, לא ברור לי, אם הכוונה לא למונו וויזן אז אם מתקנים רוחק ראיה נגיד בגיל 45 אז בגיל 50 כבר לא רלוונטי מכיוון שרוחק הראיה גודל, אז מה הכוונה ? אני בן 45 ומתחילה להיות לי בעיה בראיה מקרוב, אם אנותח בשיטה זו היום מה יהיה בעוד כמה שנים ? הרי בגיל מבוגר יותר יש הדרדרות דרסטית בראיה מקרוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיה - תגובה
פרופ' ישראל קרמר11/01/2011במידה והנך רואה לרחוק היטב ללא צורך במשקפיים , את קרוב לוודאי לא מתאימה לטיפול הלייזר. ישנה אפשרות לנסות להרכיב בעין הלא דומננטית עדשת מגע עם תיקון לקרוב ,לראות אם זה נסבל י"ע מערכת הראייה והמוח .
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך
יהודה12/01/2011לא הסברתי את עצמי היטב, יש לי מינוס 5 ואני מתאים לניתוח, השאלה שלי מתייחסת לניתוח של קוצר ורוחק ראיה במקביל - מולטיפוקל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח לתיקון קוצר ראיה ורוחק ראיה - תגובה
פרופ' ישראל קרמר19/01/2011שלום רב,
במידה וראייתך לרחוק טובה, והנך זקוק רק למשקפיים לראייה מקרוב, קרוב לוודאי שאינך מתאים לטיפול לייזר להורדת משקפיים.
נושא הקרוב הוא בעייתי במקרה זה.
ניתן לבצע תיקון לקרוב רק בעין אחת. במידה ויש לך משקפיים לרחוק ניתן לעשות תיקון מקסימלי בעין אחת, ולהשאיר 1.0 - בערך, ולקרוב בעין שניה עם שיטה שנקראת מונוויז'ן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)