השוואה מכשור ורופאים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• השוואה מכשור ורופאים
    אלעד
    14/01/2011

שבת שלום,

אני רוצה לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים.
    אבדק בשני מכונים:

עיניים - להם יש מכשור
    company: vizax
    machine: custom view

הדסה אופטימל -
    company: bausch and lomb
    machine: technolass 217

קשה לי מאוד למצוא חומר טוב שמוושה בין שני המכשורים הנ"ל.
    מי יותר חדיש? מה היתרון של כל אחד על השני?

קשה לי גם להשוות בין שני המנתחים האלה. מישהו יודע לממליץ לי איך לערוך השוואה מושכלת?

אודה לכל עזרה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    השוואה מכשור ורופאים

הוספת תגובה

• השוואה מכשור ורופאים - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    19/01/2011

שלום רב,
    ב"עיניים" קיים מכשיר מיוחד הנקרא-visx אשר צמודה לו טכנולוגיה הנקראת cv המסוגלת לעקוב אחרי התנועות הסיבוביות של העין בזמן הטיפול, בנוסף לתנועות הרוחביות והאנכיות. היא גם מסוגלת להתמקם על המרכז הגיאוגרפי של האישון בזמן הטיפול. בנוסף לכך, במכון שלנו אנו חותכים את הקליפה ע"י לייזר,לא ע"י סכין, שיטה זו יחודית למכון שלנו.
    אינני יכול לתת לך השוואה בין הvisx שלנו ובין המכשור של הדסה מכיוון שלא קיים אצלם דור של מכשיר זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגי מכשירים לניתוח לייזר

לבנת
    29/01/2011

שלום,

עברתי בדיקת התאמה במכון עיניים ובאסותא אופטיקל ונמצאתי מתאימה לניתוח LASEK/ PRK/ ASA (הבנתי שזה פחות או יותר אותו הניתוח רק שמות שונים...)

בעיניים אמרו לי שמשתמשים במכשיר - visx star-4 אמריקאי וניתן להוסיף טכנולוגית CV.
    באסותא משתמשים בshwind גרמני וניתן להוסיף טכנולוגית WF.

השאלה שלי היא איזה מכשיר טוב יותר, או בטיחותי יותר וכו'.. וגם, מה ההבדל בין WF ל - CV.

שאלה נוספת: באסותא משתמשים במיטומיצין מדולל במהלך הניתוח, בטענה שהוא מפחית לגמרי את הסיכון להצטלקות בעין (HAZE). א. האם נכון? ב. הבנתי שבחלק מהמכונים לא משתמשים בחומר זה מכיוון שהוא חזק. מה דעתך בנושא, האם בעיניים משתמשים גם כן?

תודה רבה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו