כמות ניתוחי השתלת עדשה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• כמות ניתוחי השתלת עדשה
    אבישי
    24/01/2011

שלום רב,
    רציתי לדעת פחות או יותר כמה ניתוחי השתלת עדשה נעשו בארץ (בשנה האחרונה למשל ובכלל). האם ידוע על סיבוכים מהניתוחים שבוצעו?
    אני שואל כי אני מנסה להבין כמה הניתוח פופולארי וכמה הוא עם סיכונים יותר מניתוח לייזר פשוט (יש לי מספרים גבוהים והומלץ לי על השתלת עדשה).
    תודה מראש
    אבישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    כמות ניתוחי השתלת עדשה

הוספת תגובה

• כמות ניתוחי השתלת עדשה - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    25/01/2011

שלום רב,

ניתוחי השתלת עדשה תוך עינית לתיקון קוצר ראייה גבוה, מבוצעים בעולם מזה כ-12 שנים לערך. אנו התחלנו בניתוח זה לפני כ-8 שנים. לאור זאת, להערכתי בוצעו ברשת שלנו כ-1500 ניתוחים, היות והאינדיקצייה היא קוצר ראייה גבוה, מעל 8.0-, 9.0- לערך. אין הרבה מאד מקרים של קוצר ראייה מעל 9.0- בסה"כ.

בברכה,
    פרופ' קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש אפשרות לדעת קצת סטטיסטיקה

אבישי
    25/01/2011

קודם כל תודה על התשובה,
    שנית, אשמח לדעת נתונים על הניתוחים, לדוגמא לכמה ניתוחים היו בעיות ואילו, האם היו מקרי עיוורון בארץ, או שאין אפשרות לפרסם פרטים כאלה.
    תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו