מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמש בתוך המשרדאלעד08/02/2011
שלום,
17 יום אחרי ניתוח PRK.
אני יושב בעבודה במשרד ש3 מקירותיו הם חלונות.
בהתחלה הייתי עם הגב לחלון. אבל אז שמש הקשתה עליי לצפות במסך המחשב.
לכן עברתי כך שהיום הפנים שלי מול חלון גדול.אני לא צופה בשמש, אבל נכנס הרבה אור דרך החלון.
הורדתי תריסים כמה שיכלתי. אבל אור נכנס גם מחלונות אחרים על השולחן שלי. (משתדל שלא ישירות לפנים- אבל גם זה קורה).
אני מאמין שלא אשב עם משקפי שמש בתוך משרד סגור.
רציתי לדעת אם הסכנות שיש לעין מנותחת בחשיפה לשמש (קרינת UVA UVB וכו') קיימות גם דרך חלון משרד
כמו שמוצג בדוגמא שלי.
אשמח לעיצות פרטקיות בנושא בכל מקרה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמש בתוך המשרד - תגובה
פרופ' ישראל קרמר09/02/2011
שלום רב,
ישנה דעה כי קרני uv גורמות לנסיגת השפעת הלייזר לאחר ניתוח prk.
לך מומלץ להמנע מחשיפה לקרינת השמש בדרכים כלשהם, כגון- משקפי שמש או וילונות.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהUV עובר כרגיל דרך זכוכית החלון?
אלעד09/02/2011השאלה היא - האם ממולץ שלא אשהה בכלל במשרד עם חלונות?
הסתתי את הוילון של החלון שמולי. אבל אני נמצ במשרד ש2 מתוך 4 קירותיו הם בעיקר חלונות.
האם קרינת UV עוברת כרגיל דרך זכוכית החלון?
או שרק צפיה ישירה בשמש מסוכנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)