תביעות נגד רופאים.

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• תביעות נגד רופאים.
    נטלי
    25/02/2011

האם זהו דבר נדיר? אני הייתי סגורה על המכון בו ארצה לעבור את הניתוח ועל הרופא המנתח, ראיתי עליו ביקורות חמות באינטרנט. לאחר חקירה מעמיקה יותר ראיתי כי תלויות ועומדות נגדו גם תביעות משפטיות בגין "רשלנות רפואית". עד כמה הדבר אמור להרתיע? אני מבינה שיש ניתוחים במקרים קשים, למשל מינוסים גדולים, לכן סיכויי ההצלחה פחותים ואנשים מתאכזבים ואוהבים לתבוע (אחרי הכל אנחנו במדינת ישראל). שאלתי היא, בתור רופאים מומחים, האם תביעות משפטיות נגד רופאים בתחום הזה הינו דבר נפוץ? שאלה נוספת, מעבר לחפירה מעמיקה באינטרנט, האם יש דרך לברר על רופאים ואיכות עבודתם? בדרך כלל באינטרנט יותר נפוץ למצוא תלונות, בעיות וסיבוכים מאשר מכתבי תודה והערכה. אשמח לשמוע את תגובתכם, תודה רבה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    תביעות נגד רופאים.

הוספת תגובה

• תביעות נגד רופאים. - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    01/03/2011

שלום נטלי
    כמו הרבה תחומים בחיינו - יש יותר תביעות משפטיות. יכול לקרוא לכל אחד, לדעתי.
    אני חושב שההתרשמות הטובה ביותר היא על ידי המלצה של מישהו ממכרייך שעבר ניתוח או טיפול.... אין טוב מבעל נסיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו המצב

הילי
    27/03/2011

על איזה רופא את מדברת?
    אני הולכת כביכול לרופא הכי טוב.
    משלמת המון כסף וכשאני מדפדפת באינטרנט אני מוצאת כנגדו תביעות רשלנות.
    אני לא יודעת מה לעשות עם זה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו