מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תביעות נגד רופאים.נטלי25/02/2011
האם זהו דבר נדיר? אני הייתי סגורה על המכון בו ארצה לעבור את הניתוח ועל הרופא המנתח, ראיתי עליו ביקורות חמות באינטרנט. לאחר חקירה מעמיקה יותר ראיתי כי תלויות ועומדות נגדו גם תביעות משפטיות בגין "רשלנות רפואית". עד כמה הדבר אמור להרתיע? אני מבינה שיש ניתוחים במקרים קשים, למשל מינוסים גדולים, לכן סיכויי ההצלחה פחותים ואנשים מתאכזבים ואוהבים לתבוע (אחרי הכל אנחנו במדינת ישראל). שאלתי היא, בתור רופאים מומחים, האם תביעות משפטיות נגד רופאים בתחום הזה הינו דבר נפוץ? שאלה נוספת, מעבר לחפירה מעמיקה באינטרנט, האם יש דרך לברר על רופאים ואיכות עבודתם? בדרך כלל באינטרנט יותר נפוץ למצוא תלונות, בעיות וסיבוכים מאשר מכתבי תודה והערכה. אשמח לשמוע את תגובתכם, תודה רבה ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעות נגד רופאים. - תגובה
ד''ר נדב בלפר01/03/2011שלום נטלי
כמו הרבה תחומים בחיינו - יש יותר תביעות משפטיות. יכול לקרוא לכל אחד, לדעתי.
אני חושב שההתרשמות הטובה ביותר היא על ידי המלצה של מישהו ממכרייך שעבר ניתוח או טיפול.... אין טוב מבעל נסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבאותו המצב
הילי27/03/2011על איזה רופא את מדברת?
אני הולכת כביכול לרופא הכי טוב.
משלמת המון כסף וכשאני מדפדפת באינטרנט אני מוצאת כנגדו תביעות רשלנות.
אני לא יודעת מה לעשות עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)